Nøgenfotograf amok i nazibeskyldninger

Det vakte bestyrtelse hos den aggressive havnearbejder Keld Sørensen, der også giver den som damefotograf med pikanterier som speciale, at undertegnede fortalte, at en iransk indvandrer afholdt en fest, hvor 45 gæster og muligvis en folkeskole blev coronasmittet.

En iransk indvandrer, der hader Dansk Folkeparti og som tidligere har overvejet at flytte væk fra Velfærdsdanmark, når den gratis uddannelse til tandlæge var i hus.

Den dameglade amatørfotograf mener, at der er tale om propaganda, som man producerede den i Det Tredje Rige, hvis man omtaler iranske indvandreres gøren og laden i forhold til coronasituationen.

‘Nazikortet’ er lige så slidt som den tyndhårede og korporlige herre, der foreviger afklædte kvinder med sin nærgående fotolinse.

*

Mere om den smittefarlige fødselsdagsfest hos Document

2 Kommentarer på "Nøgenfotograf amok i nazibeskyldninger"

  1. Så fik den gamle liderlige gris lidt opmærksomhed, ved at forsøge at holde hånden over kriminelle velfærdsmigranter!

    – Men danskerne er totalt ligeglade med denne liderlige feltmadras!!!

  2. Sig mig, er det ikke typisk venstrefløjen og deres lakajer at når de seriøse argumenter hører op, så trækkes nazikortet og beskyldningerne fyr i luften? Venstrefløjens aktører kan eller vil ikke forstå situationens alvor og at de rent faktisk er med til på hastig vis at afskaffe det Danmark, der var engang. Venstrefløjen nægter ganske enkelt at se realiteterne i øjnene og lever i deres egen lille osteklokke, hvor det er så nemt at trække det ene ubrugelige kort efter det andet.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.