Ankersminde Kursuscenter løber fra aftale med Stram Kurs

PRESSEMEDDELELSE fra Stram Kurs (21. september 2020 klokken 14.07):


“Ankersminde på Fyn har forsøgt at bryde aftalen med Stram Kurs om at leje ejendommen til vores rigskongres.
Vi har indgået en aftale med Ankersminde om at leje stedet i weekenden 9.-11. oktober 2020. Vi har indbetalt leje og depositum. Da Ankersminde nu prøver at løbe fra aftalen, så har vi ikke andre muligheder end at gå fogedrettens vej og blive indsat med fogedens hjælp i det lejemål, som vi har betalt for.
Som det er helt typisk for socialdemokrater, så løj Ankersminde og påstod i strid med sandheden, at lokalerne var blevet booket til anden side, og at der var sket en beklagelig dobbeltbooking.
Det er skammeligt, at samfundstaberen Frederik Vad Nielsen nævner norske terrorister i sammenhæng med os, men det overasker os ikke, fordi Frederik Vad Nielsen er en rabiat ekstremist, som faktisk er den mand i hele verden, som minder os mest om Anders Behring Breivik.
Hvad ville der mon ikke ske med uskyldige børn i Danmark, hvis Frederik Vad Nielsen fik fat i skydevåben?
Der er aldrig nogen 15-årig pige, som er blevet gennemkneppet af en 34-årig leder til Stram Kurs’ kongres. Men det er åbenbart en helt normal hændelse til DSU-arrangementer.
Er Frederik Vad Nielsens værdigrundlag, at 15-årige piger skal have taget deres mødom af 34-årige chefer hos DSU? Hvis det er tilfældet, så er det rigtigt, at Stram Kurs og DSU ikke har samme værdigrundlag.
For yderligere om sagen kan partileder Rasmus Paludan kontaktes på telefon 4061 1950.”

Giv Hard Line en vælgererklæring her

2 Kommentarer på "Ankersminde Kursuscenter løber fra aftale med Stram Kurs"

  1. Jeg kommer til Ankers minde
    Hilsen 2126

  2. Stram Kurs må simpelthen investere i sin egen kursusejendom. Men jeg kan godt se udfordringen når ikke kun de venstrefascistiske medier, men også store dele af befolkningen ser med stort had til partiet og dybest set ønsker at forhindre/uslette dets eksistens ved hjælp af alle mulige lovlige og især ulovlige tricks. Financiering er vigtig her. Der må være muligheder..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.