Rasmus Tantholdt – kendt TV 2-journalist: Jeg havde lyst til at hjælpe illegale migranter

Der er efterhånden svært at skelne menneskesmuglere fra selvgode kendisjournalister.

Den kendte TV 2-reporter Rasmus Tantholdt stod mandag til søs i Den Engelske Kanal for at finde illegale migranter, der bliver smuglet ind i England med gummibåde.

Og Rasmus Tantholdts venligbohjerte kom på overarbejde, da journalisten spottede en gummibåd, der var fyldt til randen med illegale indvandrere, der vil til vesten.

“En meget speciel situation at stå her og ikke må hjælpe de her mennesker (illegale migranter, red.),” fortalte Rasmus Tantholdt.

På tv-billederne ses det tydeligt, at det primært er yngre mørklødede mænd, der er ombord i de illegale gummibåde.

De ulovlige migranter kommer fra lande som Irak, Syrien, Eritrea og Sydsudan. Hver indvandrer betaler typisk 25.000 kroner for en plads i smuglergummibåden.

Der er cirka 20 indvandrere i den gummibåd, som Rasmus Tantholdt filmer i Den Engelske Kanal. Det giver en totalpris på omkring en halv millioner kroner for de fattige bådmigranter.

Senere spørger TV 2’s nyhedsvært sin kollega Rasmus Tantholdt, hvorfor han ikke hjalp de illegale indvandrere om bord i sin egen båd:

“Det kan jeg love dig for. Det havde vi også lyst til,” forklarer TV 2’s Rasmus Tantholdt.

TV 2 er 100 procent statsejet. Og er dermed ejet af den danske befolkning.

Ønsker danskerne journalister, der vil redde velhavende arabiske og afrikanske indvandrere, der kan betale 25.000 kroner for en gummibådstur?

5 Kommentarer på "Rasmus Tantholdt – kendt TV 2-journalist: Jeg havde lyst til at hjælpe illegale migranter"

 1. Rasmus Tantholdt er landsskadelig

 2. Da jeg så klippet med de illegale kriminelle islamister, da håbede jeg at gummibåden sank..
  Nu skal de stakkels englændere beriges med endu en båd fuld med horeavl!

  • De ulovlige migranter kommer fra lande som Irak, Syrien, Eritrea og Sydsudan. Fis.
   Uwe.

   De ulovlige migranter stammer fra lande som Irak, Syrien, Eritrea og Sydsudan, og kommer fra Frankrig. Jeg forstår ikke England, hvorfor de ikke gør således. Gør de det vil det få en ende hurtig uden tab af menneskeliv. Jeg er human.! ☺ ☺

   De Gummibåde Migranterne kommer i Skal bare “Kroges” og slæbes tilbage til Frakrig´s sømilegrænse. Motorene på disse både skal herefter destrueres, så de ikke er brugbar længere. Derefter slippes Migranterne fri territorialfarvand, så Makronen kan sørger for dem.

   Her skal migranterne så kræve de 25000Kr tilbage. Makronen betaler.

 3. TV2 og Tantholdt i en nøddeskal. Selvfølgelig går de ind for menneskesmugling, jo flere, jo større vinger får journalisterne at vifte med.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.