Muslim om voldtægtsanklaget søn: Han var en charmerende gentleman

Afrikanske Mwajuma Johansen står frem i en meget omtalt drabssag. Den tanzanianske kvinde forsvarer sin søn Phillip Mbuji, der er blevet anklaget for voldtægt:

“Det kunne Phillip aldrig finde på. Jeg kender min søn. Han havde respekt for kvinder,” fortæller Mwajuma Johansen.

Den muslimske kvindes afdøde søn er midtpunkt i en meget omtalt kriminalsag fra Bornholm, hvor racisme- og voldtægtsanklager har fyldt meget.

Især Enhedslistens Rosa Lund og organisationen Black Lives Matter Denmark, der med stifteren Bwalya Sørensen i spidsen opdeler folk efter hudfarve, har været fremme med racismeanklagerne.

Venstrefløjen og aktivistafrikanerens anklager er blevet tilbagevist af politiet, anklagemyndigheden og forsvareren i sagen.

“Det handlede ikke om racisme, men om deres mor,” slår forsvarsadvokaten Asser Gregersen fast.

I retten er det kommet frem, at et dansk brødrepar, på henholdsvis 23 og 25 år, har overfaldet Philip Mbuji. Ifølge brødreparret har den 28-årige tanzanianer voldtaget deres mor.

Et overfald, der ender på tragisk vis, da afrikaneren mister livet.

Kriminalsagen kulminerer natten til tirsdag 23. juni 2020 ved en bålhytte i Blykobbe Plantage på Bornholm. Philip Mbuji mødes med to danske venner for at drikke øl i nattemørket.

Det danske brødrepar har tænkt sig at give Philip Mbuji en ‘lærestreg’, fordi de mener, at den 28-årige tanzanianer har begået et frygteligt sexovergreb mod deres mor.

Moren har fortalt sine sønner, at hun ved flere lejligheder har oplevet, at Philip Mbuji har opført sig seksuelt ‘upassende’ over for hende.

Den danske kvinde skulle yderligere have fortalt, at Philip Mbuji ‘flere uger før’ har voldtaget hende og ‘taget hende bagfra’ mod hendes vilje.

Brødrene foretager en sønderlemmende afstraffelse af den påståede afrikanske voldtægtsmand. En afstraffelse, der er så brutal, at den koster Philip Mbuji livet.

Den muslimske mor kan ikke forestille sig, at hendes søn har voldtaget de to drabssigtede brødres mor:

“Slet ikke,” slår Mwajuma Johansen fast og tilføjer:

“Nej, nej. Hun (voldtægtsofferet, red.) er en ældre dame. Det ville han (Philip Mbuji, red) ikke være interesseret i.”

49-årige Mwajuma Johansen bekræfter, at hendes voldtægtsanklagede søn var ‘glad for kvinder.’ Den muslimske kvinde bor i et lille parcelhus i en nordbornholmsk landsby. Hun er født i Tanzania, er fraskilt og modtager lige nu sociale ydelser, fordi hun er sygemeldt fra sit job som sosu-hjælper.

Mwajuma Johansen vil ikke høre tale om, at hendes søn skulle have begået en fuldbyrdet voldtægt:

“Jeg tror på min søn. Phillip (Mbuji, red.) var en god dreng. For os, der kendte ham, ændrer de her beskyldninger ingenting,” siger Mwajuma Johansen.

Også en 21-årig veninde til den voldtægtsanklagede Philip Mbuji afviser et eventuelt sexovergreb:

“Det kunne Phillip aldrig finde på. Det er helt usandsynligt, at han kan have voldtaget hende. Philip var som en bror for mig, og han var en rigtig gentleman,” siger Emma Saksaa.

Den 21-årige mørklødede kvinde betegner det som ‘dårlig stil’ at rette voldtægtsbeskyldninger mod en mand, der er død.

Den muslimske mor bakker også op om den voldtægtsanklagede søns påståede gentlemanmanerer:

“Han (Philip Mbuji, red.) var en charmerende gentleman, som sagde, hvis han syntes, kvinder så godt ud. Sådan var han,” erklærer Mwajuma Johansen.

Det danske brødrepar nægter drab, men erkender vold i den meget omtalte kriminalsag fra Bornholm.

I retten har den yngste bror bekræftet, at Phillip Mbujis hudfarve med 100 procents sikkerhed intet har med volden at gøre. Begge brødre betragtede angiveligt den unge afrikaner som en god ven.

Retssagen, der indeholder både drabs- og voldtægtsanklager, forventes at kommer for retten til november.

4 Kommentarer på "Muslim om voldtægtsanklaget søn: Han var en charmerende gentleman"

  1. hold nu kæft med Jeres racisme, I forpulede racister på venstrefløjen især, Philip kunne ikke styre sin pik, muslimer er jo generelt ydre styret, og kan ikke se, at de gør noget forkert, Philip trængte til en opsang, men selvfølgelig ikke med døden til følge, men bare en deportering ville være okay.

  2. En lort er jo brun, Kan være sort pga mavesår.

  3. De kan simpelthen ikke tåle den vestlige kultur.. Havde han gjort det samme hjemme i gedeknepperland, så havde han fået pisk inden de overhældte ham med benzin og satte en tændstik til..
    – Det er nok også grunden til at de er her udover førtidspensionen!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.