Fyns Politi hylder Asmaa Abdol-Hamid: ‘Tak for din gode indsats’

Efter syv års ansættelse hos Fyns Politi stopper islamisten Asmaa Abdol-Hamid sit virke hos ordensmagten.

“Jeg vil gerne sige tak til ledelsen, fordi de undervejs gav mig mulighed for at være med i forskellige strategiske udvalg på ledelsesniveau,” siger Asmaa Abdol-Hamid, der i den grad har sat sit aftryk på Fyns Politi.

Det er en emotionel afsked med den islamofile ledelse hos den fynske politikreds. Politichefer og kollegaer overdynger den kontroversielle palæstinenser med afskedsgaver og kærlige skudsmål.

Gaveregnen indeholder blandt andet en blomsterbuket, gavekort til cafekæden Vivaldi samt to krus og en skål fra designmærket Kähler, der har en værdi af cirka 400 kroner.

Den personlige hilsen fra Asmaa Abdol-Hamids nærmeste chef afslører de stærke bånd, som politiledelsen har knyttet til den omstridte islamist:

“Kære Asmaa. Vi takker dig for din mangeårige og gode indsats. Tak for det gode samarbejde. Vi ønsker dig alt det bedste for fremtiden,” lyder de varme ord fra politiledelsen.

Det er politikommissær Per Franch, der er chef for ghettopolitiet i Vollsmose, der skriver den formemme afskedshilsen.

Det var blandt andet politikommissær Per Franch, der stod bag ansættelsen af Asmaa Abdol-Hamid tilbage i 2013. Den tidligere folketingskandidat fra Enhedslisten skulle bygge bro mellem de kriminelle ghettobeboere og Fyns Politi.

Politikommissær Per Franch har en særlig indsigt i indvandrernes kriminalitet på grund af jobbet i Vollsmose. Her er der store koncentrationer af arabiske migranter.

Politikommisæren har derfor modtaget efteruddannelse i Libanon, der ligger i Mellemøstens religiøse heksekedel.

Asmaa Abdol-Hamid har familiære rødder i Libanon, og hun har derfor kunnet dele ferieoplevelser og minder fra det muslimske land med politichef Per Franch.

Men glæden ved islam hos Fyns Politi stopper ikke her. Politikommissær Per Franchs øverste chef var i mange år politidirektør Poul Bjørnholdt Løhde, der også anså den muslimske brobygger Asmaa Abdol-Hamid som en vigtig brik i politiarbejdet i Vollsmose.

I dag er Poul Bjørnholdt Løhde stoppet som politidirektør hos Fyns Politi. Han er nu politiker og kandidat for Det Radikale Venstre.

Asmaa Abdol-Hamid har været omgivet af politichefer, der hyldede det radikale tankesæt og tog arabisk lærdom med hjem til den fynske ghetto. Det er noget, der kalder smilet frem hos den kvindelige islamist:

“Det har været en fornøjelse at arbejde i politiorganisationen … Indsatsen er i dag implementeret som en del af driften hos Fyns Politi,” fortæller en stolt Asmaa Abdol-Hamid.

De hjertelige hilsner og den overdådige gavestrøm fra Fyns Politi er kontroversiel, fordi det hele ender hjemme hos en fængselsdømt kriminel.

Asmaa Abdol-Hamid er gift med den kriminelle tyrker Erturum Erdogan, der i efteråret 2019 blev idømt en fængselsstraf på to år og ni måneders fængsel. Asmaa Abdol-Hamids mand røg bag tremmer for at stjæle fire millioner kroner fra Albertslund Kommune.

Nu kan den fængselsdømte Erturum Erdogan nyde velsmagende cafebesøg samt skoldhed tyrkisk te i sit Kähler-krus … med venlig hilsen Fyns Politi.

“Hold op, hvor kommer jeg til at savne jer! Pas godt på jer selv og pas godt på Vollsmose,” lyder den hjertelige hilsen fra Asmaa Abdol-Hamid til politikollegaerne.

Ledelsen hos Fyns Politi har igennem årene fået meget kritik for ansættelsen af Asmaa Abdol-Hamid. Hun er født i De Forenede Arabiske Emirater og bosatte sig senere i Vollsmose med sin familie. En palæstinensisk klan, der ofte har været efterforsket af Fyns Politi.

Det er nemlig ikke kun Asmaa Abdol-Hamids ægtemand, der er bundkriminel. Også Asmaas bror er fængselsdømt.

Palæstinenseren Tarek Abdol-Hamid gik amok, da han blev afvist af en dansk kvinde på et diskotek. Den hadske muslim sparker kvinden i maven og slår hende i ansigtet. Den rå kvindevold koster et halvt år bag tremmer. Asmaa Abdol-Hamids bror er tidligere dømt for vold, tyveri og trusler på livet.

De kriminelle familieforbindelser afholdt ikke ledelsen hos Fyns Politi fra at ansætte Asmaa Abdol-Hamid i en stilling, hvor hun skulle arbejde med kriminelle i sit eget boligområde.

Fyns Politi fandt det heller ikke problematisk, at Asmaa Abdol-Hamid nægter at give hånd til mænd på grund af koranens regelsæt.

Det viste sig ydermere, at Asmaa Abdol-Hamid støttede den muslimske kamp mod udenlandske militærstyrker i Irak og Mellemøsten. En militæraktion, hvor det danske forsvar var impliceret, og flere udsendte danske soldater mistede livet.

Disse holdninger kan betegnes som landsforræderi. Og Asmaa Abdol-Hamid blev da også politianmeldt for at have overtrådt straffelovens §100, der omhandler landsforræderi.

Ikke overraskende valgte chefanklageren hos Fyns Politi, at han ikke ville behandle landforræderisagen mod Asmaa Abdol-Hamid. Fyns Politi mente, at der var tale om en ‘lovlig politisk meningstilkendegivelse’.

Fire år senere ansatte Fyns Politi i stedet Asmaa Abdol-Hamid på lokalpolitistationen i Vollsmose.

Fyns Politi forstår at understøtte islam i Danmark.

*

Mere om Asmaa Abdol-Hamids bundkriminelle mand Erturum Erdogan her

3 Kommentarer på "Fyns Politi hylder Asmaa Abdol-Hamid: ‘Tak for din gode indsats’"

  1. for det første ligner hun? for andet er hun er et dobbelt moralsk menneske, men så længe det er okay iflg koranen, så er hun er jo et “rent” menneske; nej, gu er hun ej, hun er kriminel for meddelagtig i hendes trosfællers kriminalitet, jeg synes, hun rejse hjem, eller ret og sagt fuck af.

  2. Lad os dog bare blive enige om at det fornemt at hun nu forlader – i første omgang politiet.

  3. Gid islamisten bliver kvalt i sin niqab!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.