Malmø: Danskere anholdt for at spille fodbold med koranen

Rasmus Paludan fra Stram Kurs får forbud mod at rejse ind i Sverige i to år. Svensk politi mistænker Rasmus Paludan for at have til hensigt at begå en forbrydelse i Sverige. Hvilke formodningsforbrydelser svensk politi mistænker Rasmus Paludan for at ville begå er ikke blevet oplyst.

Mens Rasmus Paludan blev afvist ved grænsen, lykkedes det en håndfuld andre medlemmer af Stram Kurs at komme ind i Sverige. Her brændte de en koran i ghettoen Rosengård. Senere fortsatte de til Stortorget i det centrale Malmø, hvor de ville afholde en demonstration mod islam og befolkningsudskiftningen i Sverige.

Under demonstrationen blev der ifølge det svenske medie Samhällsnytt spillet fodbold med en koran, hvilket førte til, at flere medlemmer af Stram Kurs blev anholdt og ført væk af politiet. De pågældende er stadig tilbageholdt af svensk politi.

Koranen brændes af i Rosengård.

Mere på Samhällsnytt

(Foto fra Samhällsnytt)

2 Kommentarer på "Malmø: Danskere anholdt for at spille fodbold med koranen"

 1. Gode og modige folk!

  • Ja.
   Svensk Politi har det meget svært. De kan lige styre en håndfuld “SKére”
   Det er sidste udkald for Landet Sverige og dets vælgere.
   Hvordan står det til med “SD” ?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.