Corona-lovbrud: 400 muslimer til begravelse i Aarhus; politiet ude af stand til at opretholde coronarestriktioner

Torsdag eftermiddag stimler omkring 400 muslimer ulovligt sammen på Vestre Kirkegårds islamiske afdeling i Aarhus for at følge endnu et islamisk skudoffer til graven.

Det drejer sig om en skuddræbt 22-årig mand, der blev fundet død i en bil 6. august 2020 i et ghettoområde i det sydlige Aarhus.

Det var på forhånd rygtet, at flere hundrede muslimer ville møde frem, og politiet var derfor også dukket op for at forsøge at hindre smittespredning med coronavirus.

Folketingets nye love skulle håndhæves. Men det endte med en magtdemonstration fra de mange muslimers side og en ydmygelse af dansk politi.

I den seneste aftale indgået 14. august blandt Folketingets partier om en genåbning af Danmark og coronarestriktioner blev der vedtaget et loft på 200 deltagere ved udendørs begravelser og bisættelser.

Muslimerne ignorerede torsdag eftermiddag dansk lovgivning, og pludselig var der forsamlet omkring 400 sharia-tro mænd på Vestre Kirkegård.

Østjyllands Politi kunne blot se til, mens de fremmødte muslimer begravede endnu et skudoffer fra indvandrermiljøet.

Det er kun få uger siden, at 500 muslimer samledes på Vestre Kirkegård for at begrave den somaliske voldsmand og røver – Abukar Ali Hassan.

De danske sundhedsmyndigheder vurderede på daværende tidspunkt, at begravelsen af den kriminelle somalier kan have været medvirkende til at starte en coronasmittekæde i Aarhusområdet og Silkeborg.

Ved dagens islamiske ritual prøvede politiet at få den imam, der forestod begravelsen, til at få muslimerne delt op i lidt mindre grupper.

De mange muslimer ignorerede henstillingerne og stimlede endnu tættere sammen. Især da kisten med skudofferet skulle flyttes til selve gravstedet, endte muslimerne med at gå og stå meget tæt på hinanden.

Dagens islamiske optrin i Aarhus viser, at det muslimske miljø i Danmark mener, at de står over dansk lovgivning.

Politikerne har for få dage siden fastsat en grænse på 200 personer til udendørs begravelser, hvilket de fremmødte ignorerede. Sharialoven står over dansk lovgivning.

Det vides ikke om, Østjyllands Politi uddelte bøder til de ulovligt forsamlede muslimer.

De seneste landsdækkende coronatal viser, at hele 62 procent af de smittede i den forgangne uge var indvandrere, der hovedsageligt kommer fra lande som Somalia, Tyrkiet og Libanon.

Coronakrisen har udviklet sig til en migrantkrise.


Se også Koranafbrænding i Malmø bekræftet – muslimer truer med kaos og mord

2 Kommentarer på "Corona-lovbrud: 400 muslimer til begravelse i Aarhus; politiet ude af stand til at opretholde coronarestriktioner"

  1. skandale, sæt militæret ind, skyd dem der trodser forbuddet, så kan de lære det, men det de nok ikke alligevel, men så kan de med det samme begrave deres døde.

  2. Politiet er jo i lommen på Islammerne det vides vel?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.