Muslimsk pædagogstuderende spreder islamisk propaganda om Beirut-eksplosion

Libanons hovedstad bliver tirsdag aften ramt af en kæmpe eksplosion. Allerede inden røgen har lagt sig, benytter muslimer situationen til at sprede had mod jøder og vestlige interesser.

En af de muslimer, der spreder islamisk fake news, er den irakiske pædagogstuderende Ahmad Al-Yaseri, der har bosat sig i Danmark.

Den 26-årige muslim slår hårdnakket fast, at muslimernes fjender har sendt et missil mod Beirut.

“Missil der flyver helt tilfældigt ind i gødningen,” skriver Ahmad Al-Yaseri og lader sine ord ledsage af en Youtube-video, hvor et missil lander få øjeblikke før eksplosionen i Beirut.

Der er tale om det rene fake news og islamisk propaganda. Det har blandt andet nyhedsorganisationen The Associated Press slået fast.

Videoen er skabt, så muslimer kan skabe fjendebilleder af Vesten, jøder og Israel. Muslimer over hele verden vælter sig i den jødehadske propaganda, der skal sprede rygtet om et missilangreb i Beirut.

“Du stoler jo blindt på medierne.. det er farligt,” skriver den irakiske pædagogstuderende, da han får forklaret, at han bringer falske nyheder.

Det er stærkt bekymrende, at en fremtidig pædagog som 26-årige Ahmad Al-Yaseri kan stå med ansvaret for danske børn og unge. Den irakiske velfærdsmigrant er så optændt af sin mellemøstlige ideologi, at han ikke kan skelne mellem sandt og falsk.

Danske politikere mener, at en uddannelse vil integrere muslimske indvandrere, som blandt andet Ahmad Al-Yaseri, men hadske tanker om Vesten og jøderne forsvinder ikke, fordi de tilmelder sig en seminarieuddannelse.

Danskerne er ikke tjent med, at muslimer, der er forblændet af islams ideologi, slår sig ned som lige dele pædagog og hadprædikant med hang til fake news.

Ahmad Al-Yaseri har bosat sig i Holbæk i Vestsjælland. Her har han studeret til pædagog på Professionshøjskolen Absalon siden efteråret 2019.

Faktisk er Ahmad Al-Yaseri allerede startet med at arbejde som pædagogassistent i det vestsjællandske firma Samala Care, der tilbyder pædagogiske indsatser til blandt andet børn og unge, der udøver ‘problemskabende adfærd’.

Shiamuslimske Ahmad Al-Yaseri hylder helt åbentlyst den afdøde statsterrorist Qassem Soleimani, der frem til sin død udøvede sin magt hos Den Islamiske Republik Iran.

“In memory of qassem soleimani. Rest In Peace ❤,” skriver Ahmad Al-Yaseri.

Den irakiske pædagogstuderende trækker tydelige tråde til Iran og landets islamiske diktatur. Ahmad Al-Yaseri deler propaganda fra den kontroversielle Imam Ali-moské i Københavns Nordvestkvarter, der er finansieret og kontrolleret af det iranske præstestyre.

Tilbage står et spørgsmål:

Mon nogen af venstrefløjens folketingspolitikere vil have deres børn passet af en muslim, der lovpriser en iransk statsterrorist og som spreder falsk islamistisk propaganda?

2 Kommentarer på "Muslimsk pædagogstuderende spreder islamisk propaganda om Beirut-eksplosion"

  1. ud med den omskåret scumbag?

  2. Jammen så lever muslimerne i det de plejer.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.