Mediernes favoritkontanthjælpsmodtager: Venstreradikal debattør spreder usande racismeanklager

Det er ikke populært at sætte et muslimsk bandemedlem i søgelyset. Så fremturer den yderste venstrefløj med nedrige personangreb. Islam skal forsvares med alle midler.

Den venstreradikale debattør Esben Søvang Maaløe bliver rødglødende af raseri, da han læser en artikel om den bandekriminelle iraker Mohammad Al-Zerjawi. Esben Maaløe sender straks et injuriefyldt angreb afsted mod undertegnede. Et angreb, der er krydret med anklager om løgne og racisme.

Et nærmest forudsigeligt angreb fra venstrefløjens debattører, der ikke bliver underbygget med argumenter eller beviser. Personangreb er rigeligt for ræverøde lejesvende som Esben Maaløe.

53-årige Esben Maaløe er et kendt ansigt i det danske mediebillede. Den arbejdsløse debattør har gjort det til sin levevej at ernære sig ved kontanthjælp og samfundskritik mod skiftende regeringers arbejdsløshedspolitik.

Esben Maaløe ser sig selv som en repræsentant for underklassen, og han kan ofte opleves i store danske medier som Danmarks Radio og Politiken. Her elsker journalisterne de venstreorienterede udmeldinger fra den aggressive kontanthjælpsmodtager.

Esben Maaløe styrer sin debatskabende kontanthjælpskarriere fra en andelslejlighed på det mondæne Vesterbro. Mediernes favorit, når det kommer til arbejdsløshed, kan nyde en gåtur rundt om de naturskønne søer i København. De populære søer ligger kun et ejendomsmæglerstenkast fra Esben Maaløes liebhaveradresse.

Som et supplement til de sociale ydelser har Esben Maaløe oprettet en MobilePay-indsamling, der skal understøtte debattørens tilværelse i hipster-bydelen Vesterbro.

Andre folks penge luner altid på den yderste venstrefløj.

Esben Maaløe har tidligere være en frontfigur i et politisk fremstød fra Alternativet, der blandt andet blev koreograferet af partiets daværende pressechef Magnus Haslebo.

Netop Magnus Haslebo er kendt i offentligheden for at organisere den aparte indsamling af ‘pik-billeder’, da Alternativet ville forevige mandlige kønsdele fra partiets medarbejdere og politikere.

Haslebo skrev i en intern partimail, at partiets leder, Uffe Elbæk, “selvfølgelig er med på idéen”. 

Magnus Haslebo var senere ophavsmand til et sønderlemmende angreb på partiets nuværende formand Josephine Fock. Magnus Haslebo beskylder Josephine Fock for at råbe så meget, at man kan smage, hvad den kvindelige politiker har spist til frokost.

Venstrefløjens had rammer i flæng, og til tider sættes den politiske dolk i ryggen på tidligere allierede.

Esben Maaløe og Magnus Haslebo har deltaget i tv-udsendelsen Debatten på DR2, og de to venstrefløjskammerater har skrevet kronikker og deltaget i adskillige debatarrangementer på de bonede gulve.

Venstrefløjen har brugt Esben Søvang  Maaløe som en arbejdsløs galionsfigur. Og et skatteyderbetalt liv kan fortsætte mellem de hidsige racismeanklager og den indbringende kontanthjælp.

*

Hvis man vil støtte Esben Søvang Maaløes debattone og ønsker at supplere hans kontanthjælp, kan man benytte følgende MobilePay-nummer:

Esben Søvang Maaløe
Telefon: 5280 3540

4 Kommentarer på "Mediernes favoritkontanthjælpsmodtager: Venstreradikal debattør spreder usande racismeanklager"

  1. han?er et råbehoved???

  2. Venstrefløjens Idioter har ingen argumenter, Det har de Uintelligente. De har KUN volden som argument.

    Venstrefløjens Idioter har MSM Fake News og Hele DR-byen, til af fodre dem med lort, hvis venstrefløjens Idioter og Debattører ikke har lort nok i båtten.

  3. fon nr: Førte mig til.

    Eskildsgade 26, 1.
    1657 København V

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.