TV 2 skjuler sandheden om skuddræbt somalier i Aarhus

“Hvad vi ved, så har Akubar ikke været involveret i noget kriminalitet eller bandemiljø,” siger en shariaklædt somalisk kvinde.

TV 2 Nyhederne gør det igen. Journalisterne lader en muslimsk migrant lyve for åben skærm om et kriminelt familiemedlem.

“Jeg har ikke nogen ord, der kan beskrive den sorg, vi er i som familie,” fortæller somaliske Haifa Mohammed.

TV 2’s nyhedsjournalist spørger om, det somaliske skudoffer Abukar Hassan Ali (også kendt som rapper under navnet Shmur) var kriminel?

“Det passer ikke,” siger Haifa Mohammed og afviser blankt.

Men det er en løgn, der skal stille skudofferet Abukar Hassan Ali i et positivt lys.

Østjyllands Politi har gentagne gange slået fast, at der er tale om et opgør i det kriminelle miljø, da 25-årige Abukar Ali bliver skudt onsdag aften. Gerningstedet er en parkeringsplads ved travbanen i Aarhus. Her har vidner iagttaget et omfattende narkosalg.

Politiet oplyser også, at 25-årige Abukar Hassan Ali har direkte forbindelser til den kriminelle underverden i Danmarks næststørste by.

Desuden fortæller kilder, at somaliske Abukar Hassan Ali tidligere har afsonet en fængselsdom i Kragskovhede Fængsel, der ligger i Nordjylland.

Derfor virker det grotesk, når TV 2 Nyheder bringer et interview, hvor en kvindelig muslim siger: “Hvad vi ved, så har Akubar ikke været involveret i noget kriminalitet.”

TV 2 Nyhederne er røget i den ‘muslimske fælde’. Det er nærmest blevet en fast tradition, at muslimske familiemedlemmer, bekendte eller venner stiller sig frem i medierne og lovpriser dybt kriminelle personer, der er involveret i voldsomme kriminalsager.

TV 2 Nyhederne overser en kulturel detalje. Muslimer vil altid dække over andre muslimer – uanset deres kriminalitet og straffelovsovertrædelser. Allahs tilhængere anser sig som et religiøst broderskab og vil ikke vanære islam i offentlighedens øjne.

Hvornår bringer TV 2 Nyhederne sandheden om den bundkriminelle somalier Abukar Hassan Ali?

***

TV 2 Nyhederne har tidligere ladet en mellemøstlig migrant lovprise det irakiske bandemedlem – Mohammad Jabir Zaghiyer Al-Zerjawi – i en nyhedsudsendelse

2 Kommentarer på "TV 2 skjuler sandheden om skuddræbt somalier i Aarhus"

  1. minimum 66% af muslimerne er kriminelle og Abukar Hassan Ali var åbenbart en af dem, det er den beklagelige sandhed om muslimerne, og så længe det er imod de vantro kriminaliteten begås, så gør muslimerne ikke noget kriminelt iflg koranen.

  2. Ud med det pak.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.