Ekstra Bladet tier: Fire mellemøstlige migranter bag røverisk overfald på teenager

Der var engang, hvor Ekstra Bladet turde, hvor andre tav. I dag går tabloidavisen rundt om den varme multikulti-grød og fejer grufulde sandheder om den muslimske masseindvandring ind under gulvtæppet.

Sent lørdag aften begår fire mellemøstlige indvandrere et voldeligt overfald på en teenagedreng. Migranterne slår deres 17-årige offer i ansigtet med knytnæve, skubber ham omkuld og stjæler hans dyre pung med kreditkort samt andre personlige ejendele.

Et regulært mellemøstligt gruppeoverfald med indlagt røveri. Skulle det ikke ind i overskriften?

Ekstra Bladet vælger at fokusere på, at det voldelige røveri er sket til en ‘stor fest’.

Ekstra Bladet fortæller først langt nede i avisens nyhedsartikel, at gerningsmændene har ‘mellemøstligt udseende’. Læserne skal igennem hele 112 ord og diverse onlinereklamer, før den uhyggelige sandhed om overfaldet kommer frem.

Undersøgelser viser, at langt de fleste medieforbrugere ikke læser så langt ned i en artikel. Og en del mediebrugere læser kun overskrifter.

Ekstra Bladet tier og foretager alle mulige krumspring, så sandheden om den voldsomme indvandrerkriminalitet forbliver mørkelagt i befolkningens bevidsthed.

5 Kommentarer på "Ekstra Bladet tier: Fire mellemøstlige migranter bag røverisk overfald på teenager"

 1. godt jeg ikke betaler for den lorte avis ved navnet “EKSTRA BLADET”
  og de araberdrenge skal der gøres noget ved, fx et nakkeskud??

  • Nemlig: Ekstra Bladet tier hvor andre tør.
   EB er smudslitteratur.
   Muslimerne holdt jo selv slaver, og de gør det satme endnu. Lad os få det satans ross ud af Danmark. ☺

   Har du læst dette før: Bør læses fuldt ud.

   ☻☻☻☻ Mellem 15 og 20 mill. sorte var slaver i muslimske lande.
   HVOR ER DERES EFTERKOMMERE ?
   De slaver, som blev bragt til Amerika, har i dag talrige efterkommere. Men hvorfor har de mange millioner slaver, som blev bragt til Mellemøsten, da ingen efterkommere?

   Det skyldes for det første en ekstremt høj dødelighed. I Encyclopedia of Islam kan man blandt andet læse: “Det blev sagt, at ingen slave overlevede arbejdet i saltminerne i Sahara i mere end 5 år… de titusinder af sorte slaver, som puklede med udvinding af salt i Basra i Irak, levede af nogle få håndfulde mel, semulje og dadler.”

   Dernæst var det ikke tilladt sorte slaver at omgås slaver af det andet køn uden for ægteskab, og ægteskab var oftest en umulighed. Af de 3000 kvindelige slaver, som efter pres fra England blev frigivet i 1860, havde kun 5% nogen sinde haft et barn. Mange af de børn, slavekvinder fødte, blev myrdet. En rejsende, som besøgte Konstantinopel i 1856, rapporterede, at mord på slavekvinders spædbørn blev praktiseret som en selvfølgelighed og uden den mindste medfølelse. “Det var almindeligt fortyrkiske mænd at have talrige sorte konkubiner, men det var sjældent at se en mulat.”

   Endelig blev mange mandlige slaver kastreret. Kastrationen var dødelig for de fleste af de mænd, der blev udsat for den, – især for de sorte. Hvide slaver fik fjernet testiklerne, mens sorte blev udsat for den mest radikale form for kastration, idet de fik fjernet hele kønsorganet op til maven, Årsagen var, at de sorte formodedes at have en ustyrlig sexappetit.

   Hver sort eunuk repræsenterer mindst 200 sudanesere, som døde på grund af afskæringen. Sammenhold det med det faktum, at alene kaliffen af Bagdad havde 7000 sorte eunukker ved begyndelsen af det 10. århundrede.

   En DNA-undersøgelse har vist, at omkring 5% af Mellemøstens arabere har arvemateriale fra afrikanske kvinder. Næsten ingen har arvemateriale fra afrikanske mænd. Så nogle af de børn, som blev resultatet af samvær mellem afrikanske kvinder og arabiske slaveejere, overlevede, men næsten ingen har mandlige sorte afrikanere blandt forfædrene. ☻☻☻☻

   Derfor: His Muslimerne kommer til magten vil det ske for OS.
   Derfor skal bollerne “bages ☻” NU. Og gives til Wovsen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.