Injurier og tilsvininger trives i Facebookgruppen ‘Fri debat’

Undertegnede er lige nu centrum for en ophedet debat i den såkaldte ytringsfrihedsgruppe ‘Fri debat’ på Facebook.

Det fyger afsted med nedrige fraser som ‘sindssyg personlighed’, ‘tosset mand’ og ‘usympatisk person’.

De venstreorienterede moderatorer har samtidig udelukket undertegnede fra gruppen, så jeg ikke kan give svar på tiltale. ‘Ytringsfrihed’ når det er allerværst.

Læg mærke til at Trykkefrihedsselskabets næstformand Torben Mark Pedersen har fundet en allieret, der er et kendt ansigt på den radikaliserede venstrefløj i Danmark. August Miehe-Renard har tatoveret ‘hard left’ (den hårde venstrefløj, red.) på knoerne, og han har tidligere været på kant med politiet i forbindelse med uroligheder og gadekampe i København.

Men nu nyder Torben Mark Pedersen og August Miehe-Renard deres fælles rendestensdebat i Facebookgruppen. Det er desværre en envejsdebat, hvor det frie ord er knægtet.

Torben Mark Pedersen blev kortvarigt kendt i en bredere offentlighed, da det blev afsløret, at han havde politianmeldt debattøren og restaurantejeren Svend Pedersen for at overtræde navneforbuddet i den såkaldte Basil Hassan-sag. Samtidig med at Mark Pedersen sideløbende profilerede sig offentligt som modstander af navneforbuddet. Blandt andet ved at optræde i en t-shirt med navnet Basil Hassan påtrykt i forbindelse med en retssag mod Lars Hedegaard, der var i retten for at overtræde netop navneforbuddet.

Torben Mark Pedersen prøvede efterfølgende at lyve om sin anmeldelse af Svend Pedersen, men måtte krybe til korset, da yderligere beviser på hans anmeldelse blev fremlagt.

Den injuriespredende Jakob Sørensen er tilknyttet et værested for narkomaner samt et vikarbureau, der leverer social- og sundhedsassistenter og pædagoger til det offentlige system.

*

Læs her om den nazi-nysgerrige Jakob Sørensen, der bruger den usmagelige ‘heil’-hilsen på de sociale medier.


(Foto: Niels Ivar Larsen (i midten) fra Fri Debat i selskab med den svenske kunstner Lars Vilks og Jaleh Tavakoli)

3 Kommentarer på "Injurier og tilsvininger trives i Facebookgruppen ‘Fri debat’"

  1. FB burde lukkes, da FB ikke kører efter grundloven.
    Censur kan ingensinde vedtages på ny.

  2. FB er pisse asocial og intolerant, plus de er sikkert i lommen på Saudi Arabien, og FB betaler nok halal afgift.

  3. Gad vide hvorfor det ikke er flere der skriver her på Frihedens Stemme.??

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.