Knivangrebet i Gellerup: Muslim på førtidspension står bag politisk attentat

Der er kommet nye afsløringer frem om det islamiske knivangreb mod Rasmus Paludan fra Stram Kurs under et grundlovsarrangement i Gellerupparken. Et angreb, der kulminerer med, at politiet affyrer skud mod gerningsmanden.

Det viser sig, at to palæstinensere, der ikke er ubekendte med sociale ydelser i Danmark, spiller hovedrollerne i det rædselsvækkende anslag på demokratiet.

De muslimske mænd, på henholdsvis 52 og 40 år, er varetægtsfængslet ved retten i Aarhus. Den 52-årige (“knivmanden”, red.) er sigtet for forsøg på manddrab. Den 40-årige for medvirken til samme forbrydelse.

De to mænd ønsker – mener politiet – at slå Rasmus Paludan ihjel under Stram Kurs’ demonstration i Gellerupparken på grundlovsdag.

“Han skal ikke komme her til os. Jeg slår ham ihjel,” lyder det fra den 52-årige mand, der åbenbart mener, at Gellerupparken er islamisk område, hvor danskere ikke længere har adgang i forbindelse med politiske demonstrationer.

Den midaldrende muslim går under kælenavnet ‘Nour Antar’, der betyder ‘den arabiske ridder’ – en reference til den arabiske helteskikkelse Antarah ibn Shaddad.

Drabstruslerne falder få timer før, at Rasmus Paludan og andre medlemmer af Stram Kurs har annonceret deres ankomst.

Ordene er ikke til at misforstå. Den vantro partileder skal slås ihjel, fordi han viser sig i et islamisk domineret boligområde i Danmark.

Der er trængsel i det mellemøstlige indkøbscenter Bazar Vest, der ligger et intifada-stenkast fra Gellerupparken. Duften af mellemøstlige krydderier blander sig med de arabiske toner i højttalerne i handelsgaderne.

Danskerne fejrer deres nationaldag, men blandt araberne i bazaren er det store samtaleemne Rasmus Paludans politiske arrangement senere på dagen.

Den 52-årige ‘Nour Anta’ er stærkt ophidset, mens han messer sine politiske dødstrusler i den menneskefyldte bazar.

‘Nour Anta’ har tidligere boet i flygtningelejren Nahr Al-Barid, der ligger 16 kilometer fra byen Tripoli i det nordlige Libanon. Han kommer til Danmark i begyndelsen af 1990erne og bor først på Sjælland, men flytter siden til ghettoen Gellerupparken i Aarhus.

Det meste af sit liv i Danmark har ‘Nour Anta’ været førtidspensionist som følge af psykisk sygdom. Det afholder ham ikke fra at stifte familie, og indvandreren får flere sønner.

Den 52-årige er afhængig af nervemedicin, og han har flere gange været indlagt på psykiatriske afdelinger. Tidligere på året var han indlagt på sengeafsnit 10 for psykose på psykiatrisk afdeling ved Aarhus Universitetshospital.

Under sin indlæggelse kontakter den 52-årige araber en ven, der ringer til en kvindelig psykiatrisk patient og udsætter hende for telefoniske sextrusler:

“Det eneste, jeg kunne høre i røret, var mandlige vejrtrækninger og en stemme, der sagde, at han havde lyst til mig. Jeg fandt bagefter ud af, at Nour (den drabssigtede, red.) havde sagt til sin ven, at han kunne ‘ordne’ mig, hvis han ville,” fortæller den chokerede kvindelige patient.

Selv på psykiatriske hospitalsafsnit mærker patienterne den særlige dominerende og truende kultur, der er fulgt i hælene på masseindvandringen.

I dag er den 52-årige palæstinenser fraskilt, og han bruger al sin tid i Bazar Vest ved Gellerupparken. Den palæstinensiske mand lever af danskernes skattepenge, og han har derfor god tid til at hygge sig i det mellemøstlige miljø.

“Alle folk (muslimske migranter, red.) kender ham. De kender ham på hans tøj og de skøre ting, han siger,” fortæller en ven til ‘Nour Anta’.

Den 52-åriges stamsted i Bazar Vest er en falafelrestaurant, der ejes af den medsigtede i sagen om knivangrebet på Rasmus Paludan.

Der er tale om et mindre arabisk spisested med en træbeklædt facade. Her kan man få en ‘rulle falafel’ med sodavand til 40 kroner, der kan indtages ved de små caféborde med hvide træstole.

På grundlovsdag er stemningen på kogepunktet i den arabiske bazar i Danmarks andenstørste by. Det politiske had breder sig blandt de muslimske bosættere.

Der er cirka fem timer til, at Rasmus Paludan ankommer til ghettoområdet. En muslim fortæller, at han prøver at tale den 52-årige ‘Nour Anta’ fra at udføre dødstruslerne:

“Lad være med at gøre noget,” formaner vennen.

Selvom den 52-årige muslim tydeligt udtaler, at han vil dræbe en dansk politiker, bliver myndighederne ikke kontaktet. Mordtrusler mod vantro danskere er ikke noget, man giver myndighederne besked om i Gellerupparken.

Klokken cirka 12.45 går den 52-årige ‘Nour Anta’ til fredagsbøn i den lokale moské. Fredens Moské er et radikaliseret samlingssted, hvor imamen rådgiver kvinder til at finde sig i flerkoneri, og de belæres om, at de ikke må nægte at have sex med deres mænd.

Bønnen i Fredens Moské varer omkring en time, og den 52-årige ‘Nour Anta’ vender derefter tilbage til den travle Bazar Vest.

“Jeg tror, nogle har provokeret ham fremad og tilskyndet ham til at slå Rasmus Paludan ihjel,” fortæller en mangeårig ven til den 52-årige. Om tilskyndelsen er foregået i Fredens Moske fremgår ikke af vennens udsagn.

Klokken er omkring 14. Der er kun en time til, at Rasmus Paludan ankommer til ghettoområdet sammen med livvagterne fra Politiets Efterretningstjeneste.

Det er uklart, hvad, der sker i den aarhusianske bazar i timen op til Paludans ankomst. En kilde mener, at det er i dette tidsrum, at det politiske attentat planlægges:

“De har dummet sig. Nogle af vores venner i bazaren har dummet sig,” fortæller manden, der kender til forholdene omkring Bazar Vest.

Det er ikke slået fast om, den 52-årige ‘Nour Anta’ går direkte fra moskéen til falafelrestauranten i Bazar Vest, hvor han, ifølge politiet, bliver opildnet til at dræbe Rasmus Paludan.

Faktum er, at den 52-åriges stamsted i Bazar Vest, falafelrestauranten, er ejet af den selvsamme mand, den 52-årige nu sidder varetægtsfængslet med.

Den 40-årige restaurantejer, med initialerne ‘AM’, beskrives som en ‘meget stille og rolig person, der ikke hilser, medmindre man hilser på ham’.

Den 40-årige ‘AM’ har en fortid i flygtningelejren Al-Jalil i Baalbek i det østlige Libanon, hvor han har opholdt sig, inden han kom til Danmark.

Efter ankomsten til Velfærdsdanmark har den 40-årige palæstinenser været på kontanthjælp i flere år, og han bor i Gellerupparken med sin kone og små børn. Senere køber han spisestedet i bazaren.

Flere oplysninger peger på, at den 40-årige restauratør leverer stikvåbenet, som den 52-årige ‘Nour Anta’ angriber Rasmus Paludan med.

De to mellemøstlige migranter, der kender alt til kontanthjælp og førtidspension, planlægger angiveligt det voldsomme knivangreb i fællesskab. Mistanken går på, at den 40-årige restaurantejer overrækker gerningsvåbenet, den skarpe kniv, inden Rasmus Paludans ankomst lidt efter klokken 15.

Det er slået fast, at 52-årige ‘Nour Anta’ mødes med den 40-årige ‘AM’. Kort tid efter står den muslimske førtidspensionist foran Rasmus Paludan med en kniv hævet over hovedet.

Flere kilder hører, at den 52-årige ‘Nour Anta’ råber: “Allahu akbar” på klingende arabisk.

Den 52-årige ‘Nour Anta’ svinger med kniven, og han bryder igennem politiets afspærring i form af en blafrende rød-hvid plastikstrimmel. Rasmus Paludan løber ind i en ventende bil med PET-vagter og bliver evakueret fra stedet.

I sekunderne efter trækker betjente fra Østjyllands Politi deres pistoler og beordrer libaneseren til at smide kniven. Den 52-årige ignorerer ordren, og politiet affyrer et varselsskud.

Den muslimske mand er rasende og vifter med kniven. Han råber flere arabiske gloser ud i luften:

“Fjern ham herfra eller jeg slår ham,” lyder det fra den muslimske trusselmager.

Politiet handler hurtigt. Få øjeblikke efter ligger den 52-årige ‘Nour Anta’ på jorden – skudt i højre ben.

Myndighederne har mørkelagt det politiske attentat med de islamiske undertoner. Ifølge anklagemyndigheden er der ‘visse detaljer i sigtelsen, som vil skade efterforskningen’. De to sigtede palæstinensere er foreløbigt varetægtsfængslet i fire uger.

Danskerne er endnu engang blevet beriget med voldsparate indvandrere. Det er oven i købet slået fast, at de to drabssigtede muslimer har fået bevilget kontanthjælp og førtidspension.

Men den store regning med læssevis af vold og trusler samt sociale ydelser til kriminelle velfærdsmigranter ser ud til at blive videresendt til de næste generationer.

*

Mere om terrorangrebet på Rasmus Paludan og Stram Kurs på Frihedens Stemme

En lokal muhamedaner tager straks knivmanden i forsvar på Facebook.

Du kan give Stram Kurs’ søsterparti Hard Line en vælgererklæring her.

3 Kommentarer på "Knivangrebet i Gellerup: Muslim på førtidspension står bag politisk attentat"

  1. REMIGRATION NU❗ud med m’erne?

  2. Det er utrolig at der ingen kunne finde på at brænde denne lorte Bazar ned, for muslimerne er da mest kendt for KUN at kunne skyde med sten og tænde ild.

  3. Hvorfor fanden får han førtidspension??? Han er da frisk nok til at rende rundt og udbrede islams holdninger – Tja, jeg tager mig selv i ordet.. For det er vel lige netop derfor, at han bliver belønnet af den Danske stat! Føj for satan!!!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.