Ven til afrikansk seriemorder håner de efterladte: ‘Drabsofferet lukkede ham jo selv ind’

En rystende Facebookbesked er kommet for dagens lys.

En nær ven til den afrikanske seriemorder James Schmidt sender en besked til en af de pårørende til et drabsoffer i den såkaldte ‘Østerbro-sag’, hvor danske pensionister blev dræbt på stribe.

“Din mor lukkede ham selv ind , og hvis hun var så pissebange, som du jo har fået andre ældre til at sige…havde hun ikke lukket ham ind,” skriver en mørklødet Facebookbruger, der kalder sig ‘Daniel TH Dk’.

Det er datteren til drabsofferet Inez Hasselblad, der modtager den hånende besked fra vennen til seriemorderen James Schmidt.

Datteren Malene Hasselblad har medvirket i tv-udsendelser om den afrikanske dobbeltmorder, der røvede og slog hendes mor ihjel.

28-årige James Schmidt er en velfærdsmigrant, der stammer fra Sudan. James Schmidt hed oprindeligt Lual Yai Fayin Lual, men skiftede navn på grund af kriminalitet. Han har voldtaget, kvalt og slået ihjel under sit forholdsvis korte ophold i Danmark. Men seriemorderens venner er stadig klar til at forsvare hans grusomme gerninger.

Facebookbrugeren ‘Daniel TH Dk’, der angiveligt også har afrikanske rødder, går langt for at beskytte sin sudanesiske ven og dennes familie.

“Jeg forstår godt, hvis du har fået andre negative beskeder, fordi du er sku langt over grænsen. Føj!” lyder det i beskeden til mordofferets chokerede datter.

Utilpassede indvandrere fylder mere og mere i Danmark. Det er intet problem at forsvare en dømt seriemorder og håne de efterladte.

Imens bugner de danske medier med racismeanklager fra borgere med afrikanske rødder, der er rettet mod den danske befolkning.

Nogen former for racisme er mere medieegnede end andre.

*

Mere om seriemorderen James Schmidt på Document

5 Kommentarer på "Ven til afrikansk seriemorder håner de efterladte: ‘Drabsofferet lukkede ham jo selv ind’"

  1. Negerjagt er efterhånden at foretrække hele året.

  2. Ud med ham og tilbage til Afrika.

  3. neger?neger?neger?IKKE FLERE?

  4. Han er vel én af Bwalya Sørensen’s bollekammerater! – Hun mener vel ikke at denne kriminelle rovmorder skal straffes..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.