Rasmus Paludan og Stram Kurs angrebet: Politiet skyder muslimsk knivmand under optøjer i Gellerupparken


Tilvandrede muhamedanere er i gang med at undskylde knivmanden på Facebook. Knivmanden er i øvrigt udenfor livsfare efter at være blevet skudt i benet.

Grundlovsdag er eksploderet i et sandt voldshelvede i indvandrerghettoen Gellerup i det vestlige Aarhus.

En mand med mellemøstlig baggrund angriber Rasmus Paludan fra Stram Kurs. Og grupper af maskerede indvandrere kaster derefter sten mod politiet og affyrer livsfarligt fyrværkeri.

Østjyllands Politi har skudt en cirka 55-årig mand i benet, da han angriber med en kniv højt hævet i luften.

“Altså, jeg har det ikke skidegodt, men jeg er ikke kommet fysisk til skade,« fortæller Rasmus Paludan, der er blevet evakueret fra gerningsstedet.

Rasmus Paludan ankommer til Digterparken i det belastede ghettoområde omkring klokken 15 fredag eftermiddag.

Både muslimer og venstreradikale har fremsat trusler mod Rasmus Paludans liv, og derfor hører en sikkerhedsvest til standardudstyret, når Rasmus Paludan bevæger sig tæt på de danske ‘no go-zoner’.

Rasmus Paludan bemærker en mellemøstligt udseende mand på cirka 55 år, der er iklædt et hvidt jakkesæt og taler ‘gebrokkent dansk’.


“Jeg spurgte manden om, han ønskede dialog. Så svarede han: “Hold din kæft”, fortæller Rasmus Paludan.

Omkring klokken 15.20 forcerer den mellemøstlige mand politiafspærringen, trækker en kniv og løber i retning mod Rasmus Paludan.

Rasmus Paludan løber hen til Politiets Efterretningstjenestes bil, og Paludan bliver straks evakueret af sine livvagter.

Flere politifolk trækker deres pistoler og råber ad den truende mellemøstlige mand.

Flere ghettobeboere og tilskuere prøver at få politiet til at sænke deres våben. Man prøver at gøre knivmanden til et offer:

“Han er syg. Han gør ikke noget,” lyder det fra en tilskuer.

På et tidspunkt stikker knivmanden den islamiske ‘jihad-finger’ i vejret. Et religiøst fingertegn, der skal symbolisere, at der kun findes én gud – muhamedanernes Allah.

Den hvidklædte mellemøstlige mand smider ikke kniven trods adskillige opfordringer fra politifolkene. Der lyder et skud, og manden med kniven falder om – ramt af skud i benet.

Efterfølgende går utilpassede indvandrere i Gellerupparken amok. Indvandrere maskerer sig og kaster sten mod ordensmagten. Et scenarie, der vækker mindelser om de palæstinensiske uroligheder på Vestbreden i Israel.

En video fra ghettoområdet viser, hvordan en større gruppe mennesker affyrer fyrværkeri mod politiets mandskab.

“Nogle personer har maskeret sig og kastet sten mod politiet. Vi er massivt til stede derude for at skabe ro på stedet,” lyder det fra Østjyllands Politi på de sociale medier.

Danmarks nationaldag er endt i voldsomme optøjer og et direkte knivangreb på en dansk partileder.

Det er præcis et år siden, at danskerne stemte til folketingsvalget. Intet er forandret, når det kommer til indvandrerproblemer og muslimers voldelige dominanskultur.

Vælgerne stemte rødt ved folketingsvalget. Nu kan befolkningen se resultatet.

Det danske demokrati og borgernes sikkerhed er i fare.

*

Giv Stram Kurs’ søsterparti Hard Line en vælgererklæring her

6 Kommentarer på "Rasmus Paludan og Stram Kurs angrebet: Politiet skyder muslimsk knivmand under optøjer i Gellerupparken"

 1. UD MED MUHAMMEDANERNE, de skader vores land med støtte fra de røde.

 2. SimonAhmad Ahmed Har åbenbart ikke fattet en skid af hvad vi Danskere vil have.
  Vi Danskere vil have Danmark tilbage i original tilstand sammen med vores ytringsfrihed.

  Vores patriot sætter livet på spil, og Politiet ved udmærket godt. Skulle det lykkes forræderne (Antifa) og Muslimerne at gøre en ende på Vores Patriot´s liv, vil ballonen går op. Hvilket vil medføre er slagteri uden lige.

  Jeg gad godt se denne video UDEN PIXELERING. (Tuben under et andet navn)

 3. Tænk, at der skulle en Grundlovsdag og et islamisk knivattentat på partilederen fra Stram Kurs Rasmus Paludan til, at Journalistisk Venstreparti vågnede op til en afart af dåd.

  Jeg græmmes hver dag over det Danmark, jeg er dansker i. I CAN’T BREATHE!

 4. jeg føler mig fremmed i mit eget land, kan ikke genkende Danmark mere, græmmes, når jeg ser muslimerne i deres religiøse påklædning, den hører ikke hjemme i det offentlige rum.

 5. Politiet gjorde et godt stykke arbejde, da de forhindrede at Rasmus Paludan kom til skade eller blev dræbt under demonstrationen. At gøre voldsmanden til det egentlig offer, er en velkendt taktik og fremgangsmåde fra de såkaldte kulturberigere. De fremstår i de venstreorienterede medier som de gentlige ofre, mens Paludan er ballademageren. Men venstrefløjen er som bekendt rigtig dygtige til at fordreje sandheden, for de faktiske forhold er lige omvendt.

  • De venstreorienterede medier og hele venstrefløjen aner ikke hvad grundloven er.
   De er Hjernedøde og det gælder også dem på borgen, (Untaget DF, NB og Inger støjberg)
   For overhovedet at kunne komme på tinge, skal alle 179 ft medlemmer læse og underskrive Grundloven, at de vil overholde den. Men hvad gør de.? De skide på Grundloven og det er uholdbart i længden. For Folket komme efter dem og vi ved hvem det er.

   Islam er Fjenden. Muslimer kan blive det, hvis de ikke allerede er det.
   Vores Patriot ved hvor de Muslimske fjender er og viser det til Danskerne, så tydelig at det skriger til himlen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.