Nordkoreanske tilstande? Danmarks Radio opfordrer til boykot af blogger Fie Laursen.

“Bare drop det. Hold op med at følge hende,” lyder den direkte opfordring fra DR-værten Mads Aagaard Danielsen.

Studieværten har et personligt mellemværende med en kvindelig blogger og udfører derfor et licensbetalt hævntogt.

De direkte formaninger bliver fremført i radioprogrammet ‘Shitstorm’, der sendes lørdag på Danmarks Radios P1.

Mads Aagaard Danielsen og hans kvindelige medvært bringer en kritisk historie om bloggeren Fie Laursen. Fie Laursen er en kontroversiel ‘Youtuber’, blogger og realitystjerne, der er kendt for at reklamere for tvivlsomme produkter og firmaer i sit blogunivers.

Den 23-årige blogger har også været i mediernes søgelys i forbindelse med et selvmordsforsøg og som offer for grov internetmobning.

Radioprogrammet Shitstorm har bragt en række kritiske indslag, der omhandler bloggeren Fie Laursen.

Danmarks Radios højtbetalte radioværter har tydeligvis et personligt had til Fie Laursen:

“For første gang … så kommer vi med en opfordring til, at man holder op med at følge en kendt influencer (Fie Laursen, red.) i Danmark,” lyder det fra DR-værten Mads Aagaard Danielsen, der fortsætter:

“Vi opfordrer simpelthen til, at man holder op med at følge Fie Laursen.”

Danmarks Radio har nået en ny milepæl. Journalisterne producerer nu ikke blot medieindhold til danskerne. Der udføres decideret sindelagskontrol, og der bringes opfordringer til boykot af visse personer.

Det er en alvorlig sag, radioværterne omtaler i DR-programmet denne lørdag. Bloggeren Fie Laursen har reklameret for gråzone-prostitution – også kendt som ‘sugardating’.

Sugardating drejer sig om, at primært kvinder har stævnemøder med mænd, hvor de ofte leverer seksuelle ydelser. Kvinderne får modydelser tilbage i form af gaver, ferierejser eller pengebeløb.

Nogen kan finde sugardating uetisk, men der er tale om en handling, der er lovlig i Danmark. Ulovlighederne opstår kun, hvis der tjenes penge på andre personers prostitution.

Danmarks Radio går langt, når de opfordrer til en boykot af Fie Laursen:

“Hvis du er enig i det, vi lige har sagt og vores konklusioner omkring hendes måde at reklamere på…bare ‘unfollow’ hende,” siger radioværten Mads Aagaard Danielsen.

Udtrykket ‘unfollow’ er betegnelsen for at bryde kontakten til en person på de sociale medier.

Faktum er, at Fie Laursen ikke er dømt i en dansk retssal for sine ytringer og reklame i forbindelse med gråzone-prostitutionen. Men de licensbetalte smagsdommere hos Danmarks Radio har allerede svunget hammeren ved folkedomstolen:

“Jeg skal simpelthen også stoppe med at følge hende,” lyder det fra radioprogrammets kvindelige medvært.

“Det er godt at høre,” svarer DR-journalisten Mads Aagaard Danielsen.

Danmarks Radio omtaler jævnligt både kriminel og uetisk adfærd i stationens udsendelser. Et eksempel kunne være den omfattende milliard-hvidvaskning, som pengeinstitutterne Danske Bank og Nordea stod bag.

Nordea har blandt andet håndteret enorme formuer for kriminelle vekselbureauer i indvandrerkvarteret Nørrebro i København.

Danmarks Radio har på intet tidspunkt forlangt, at danskerne skal tage deres penge ud af hverken Danske Bank eller Nordea.

DR-værterne går væsentligt hårdere til værks, når det handler om en 23-årig kvinde, der blev hospitalsindlagt i sommeren 2019 efter et tragisk selvmordsforsøg, hvor der blev offentliggjort et ‘farvel-brev’ på nettet.

Licenshammeren falder hårdt, når DR-journalisterne udfører aktivisme og opfordrer til boykot.

Hvem bliver den næste, der får et DR-forbud påklistret?

***

Lyt – og bedøm selv Danmark Radios opførsel her

Du skal spole syv minutter og 19 sekunder ind i udsendelsen, hvor DR-værterne opfordrer til boykot af Fie Laursen.

***

Hvordan påkalder man sig Mads Aagaard Danielsens vrede?

Det er ikke særlig svært. Man kan som undertegnede afvise at deltage i mandens program Shitstorm. Det er åbenbart så stor en personlig fornærmelse for Mads Aagaard Danielsen, at man får manden på nakken i årevis.

Mere om den venstreorienterede og islamofile Mads Aagaard Danielsen her

***

Man kan følge Fie Laursen på Instagram her

1 Kommentar på "Nordkoreanske tilstande? Danmarks Radio opfordrer til boykot af blogger Fie Laursen."

  1. Det er efterhånden på tide at nedlægge DR som et licensbetalt foretagende. DR er så ræverøde at det gør helt ondt og de påvirker folks opfattelser af tingenes tilstand. Mange danskere sætter deres lid til DR som en ‘neutral’ nyhedsformidling, hvilket ikke kunne være længere væk fra sandheden. DR politiserer i stort set alt, hvad de foretager sig, og journalisterne har nærmest uindskrænket magt til at udtrykke egne personlige holdning og dermed bruge skatteydernes penge til at politisere. Var det ikke på tiden at fjerne den tvungne licensbetaling til dette foretagende og lade DR konkurrere på lige fod med andre medier?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.