36-årig dansk kvinde sigtet for drabstrusler mod Rasmus Paludan

“Er der ikke snart (nogen, red.) som kan ramme den mand (Rasmus Paludan, red.) med en kugle.”

Onsdag aften sætter Lene Kirstine Hüttel sig til tasterne og opfordrer til skuddrab på politikeren Rasmus Paludan fra Stram Kurs.

Den 36-årige kvinde fra Aarhus nærer et dybt had til Rasmus Paludan. Lene Hüttel specificerer de voldsomme trusler til også at omfatte politikerens vennekreds:

“Derfor ville det være nemmere, hvis han (Rasmus Paludan, red.) eller de (vennerne, red,) blev ramt af et skud,” skriver Lene Kirstine Hüttel på Facebook.

Østjyllands Politi modtager en anmeldelse om de politiske trusler. Dagen efter, på Kristi Himmelfartsdag, banker to betjente på Lene Kirstine Hüttels dør og sigter hende for ‘trusler på livet’.

Den 36-årige mor til fem erkender overfor Østjyllands Politi, at hun står bag de skriftlige trusler om skuddrab på en politiker.

Lene Kirstine Hüttel nægter dog, at skudtruslerne skal opfattes ‘bogstaveligt’. Drabstruslerne mod Stram Kurs-politikeren er, ifølge den 36-årige kvinde, en del af en ‘ophedet debat’.

Lene Kirstine Hüttel får opbakning fra sin mor, der ikke mener, at datterens drabstrusler skal tages alvorligt:

“Så er der fandme mange, der burde blive straffet for udtalelser, der er decideret meget værre,” erklærer Jytte Kirstine Hüttel.

Lene Kirstine Hüttel har bopæl i Aarhus-området og er mor til fem børn – tre piger og to drenge. Den sigtede kvinde har tidligere beskrevet i TV 2 Østjylland, at hun og børnene bor i den berygtede indvandrerghetto Bispehaven.

Ghettoområdet Bispehaven ligger i forstaden Hasle ved Aarhus. Op imod 70 procent af beboerne stammer fra primært muslimske lande, og ghettoen er kendt for sin høje arbejdsløsheds- og kriminalitetsrate.

De landsdækkende medier har været tavse i trusselsagen mod Rasmus Paludan. Danske journalister vælger i høj grad historier ud fra egne politiske overbevisninger.

Et godt eksempel er en sag om onlinetrusler mod den radikale folketingspolitiker Zenia Stampe, der fik meget stor opmærksomhed i medierne.

En 57-årig mand poster en ‘pistol emoji’, der relateres til Zenia Stampe, og medierne oversvømmes herefter med historier og overskrifter om de påståede ‘pistol-trusler’ mod Zenia Stampe. Det hele ender dog med, at anklagemyndigheden hurtigt frafalder alle sigtelser.

Efter en juridisk vurdering oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, at den 57-årige mand er renset for alle anklager.

I trusselsagen mod Rasmus Paludan er der derimod klare trusler om skuddrab. Den kvindelige gerningsperson har endda indrømmet over for politiet, at hun står bag de politiske mordtrusler.

Men den statsstøttede presse vælger at tie, fordi de foretrækker at sætte Rasmus Paludan i et negativt lys. Danskerne kan ikke stole på propagandamedierne.

Den sigtede 36-årige kvinde fra Aarhusområdet venter nu på det retslige efterspil i forbindelse med drabstruslerne:

“Jeg tager bestemt også konsekvenserne af det her,” siger Lene Kirstine Hüttel.

***

Rasmus Paludan bliver jævnligt udsat for politisk vold. I marts 2020 bliver politikeren overfaldet af en muslimsk migrant – foran en moské i Københavns Nordvestkvarter.

4 Kommentarer på "36-årig dansk kvinde sigtet for drabstrusler mod Rasmus Paludan"

 1. Røde fjols. Send hende til Saudi Arabien. Så kan hun lærer om Islam.

  • Til helvede med denne rådne kælling. Men Kællingen har potentialet til at starte en borgerkrig.

   Skulle Paludan være så uheldig at komme af dage, vil det medføre en regulær borgerkrig med alle tilrådighedsstående midler. Dette ville være på sin plads, da man skal sælge sig selv så dyrt som mulig.
   Hermed er det meget vigtig for politiet, særlig de menige at holde på den rigtige hest.

   Politikommissær Bjarke Alberts kommer fra en særlig berygtet del af Københavns Politi – ‘Den Kriminalpræventive Sektion’. Dialogbetjenten ‘Charlotte’ der omklamrede en burkaklædt “Kebabrulle” under en demo mod burkaforbuddet i 2018.

   Den kvindelige dialogbetjent forklarer, at hun vurderede, at det var hensigtsmæssigt at omfavne den burkaklædte muslim, som var ‘meget ked af det’.
   Dialogbetjenten Jeppe Nyboe Jensen, som truede en fredelig borger med at tage borgerens barn fra borgeren.

   Hvis nu Paludan bliver skudt, og borgerkrigen er en realitet, er der så absolut forsent at skifte hest.

 2. hendes IQ er nok max 60

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.