Udvist nigeriansk asylansøger: Danskerne har fortjent coronavirus

Coronakrisen har været en øjenåbner på mange måder. Også afviste migranter viser deres sande ansigt under virusudbruddet.

Her er det 31-årige Stanley ‘Steve’ Edward fra Nigeria, der håner de danske skatteborgere, der har betalt asylansøgerens mad, logi, lægehjælp og andre ‘gratis penge’ siden 2012.

Afrikaneren besidder et indædt had til sine danske værter:

“Jeg er taknemmelig for coronakrisen. Så kan danskerne smage deres egen bitre medicin,” udtaler Stanley Edward.

De hårde ord falder i et læserbrev i Politiken, der jævnligt leverer spalteplads til nigerianeren.

Stanley Edward har været i Danmark i otte år. Selvom han fik afslag på at blive i Danmark tilbage i 2013, er han endnu ikke rejst tilbage til Nigeria.

Afrikaneren har siden 2015 opholdt sig på Udrejsecenter Sjælsmark i Nordsjælland. Et sted, hvor utilpassede migranter som Stanley Edward øjensynligt kan opholde sig på ubestemt tid – uden at blive sendt retur til deres hjemlande.

Det virker til, at betegnelsen ‘udrejsecenter’ er et politisk illusionsnummer, der skal berolige de dele af befolkningen, der forlanger et stop for masseindvandringen og som kræver, at udviste fremmede rent faktisk bliver sendt ud af Danmark.

Velfærdsmigranten Stanley Edward nægter at rejse hjem til Nigeria. I det afrikanske land er der ikke krig, og turister tager til landet for at opleve luksus og safariparker.

Alligevel har danskerne brødfødt den utaknemmelige Stanley Edward igennem otte år.

“Jeres lejre og detentionscentre har holdt os indespærret og i umenneskelig isolation i årevis før corona,” udtaler den klagende Stanley Edward.

Nigerianeren fortæller gerne om sin svindelrejse ind i Europa via Grækenland. Et kriminelt forbrydersyndikat betalte rejsen til Europa og ville have den illegale indvandrer til at sælge narko.

Stanley Edward forlod sit hjemland i 1999, da han var 10 år gammel. Og nu nægter han at tage hjem.

“For mig og mange andre nigerianere, som er blevet handlet mod vores vilje…er der ingen chance for at opnå asyl,” raser Stanley Edward.

Hvor længe skal danskerne betale skattepenge til denne udviste migrant, der fryder sig over, at danskerne er ramt af coronavirus?

***

Læserbrevet fra den udviste migrant, der er bragt i Politiken 15. maj 2020, er oversat at venligboen Helle Albeck, der jævnligt spreder udsagn fra De Radikales Zenia Stampe og venligbo-forfatteren Anne Lise Marstrand-Jørgensen på de sociale medier.

1 Kommentar på "Udvist nigeriansk asylansøger: Danskerne har fortjent coronavirus"

  1. Udrejsecenter Sjælsmark i Nordsjælland. Hvad er det.?
    Jeg har da altid regnet med det hed, Indrejsecenter Sjælsmark i Nordsjælland.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.