Afsløring: Sundhedsstyrelsens pressechef Tina Gustavsen udøver politisk censur sammen med Google

Pressechefen fra landets øverste sundhedsmyndighed – Tina Guldmann Gustavsen – prøver at lukke munden på en politiker og et parti, der fik over 60.000 stemmer ved det seneste folketingsvalg.

Den politiske censur sker i fællesskab med ledelsen fra it-giganten Google, der styrer store dele af internettet.

En skandale for Sundhedsstyrelsen, der ikke kan skjules. Pressechefen Tina Gustavsen opfordrer til at anmelde og censurere politikeren Rasmus Paludan samt Stram Kurs.

Googles kommunikationschef – Jesper Vangkilde – svarer positivt tilbage. Få måneder senere bliver Stram Kurs udelukket fra videotjenesten Youtube, der er ejet af Google.

Sundhedsstyrelsens politiske angreb er en succes. Pressechef Tina Gustavsen og hendes allierede hos Google – Jesper Vangkilde – kan gnide sig i hænderne.

En del af den nationalsindede højrefløj er gjort tavs. Dette er historien om den statsstyrede politiske censur i dagens Danmark.

*

Det er dagen efter folketingsvalget i sommeren 2019. En bruger går på det sociale medie Twitter og forlanger, at Rasmus Paludan bliver bortcensureret.

Konkret handler det om at udelukke partilederen og Stram Kurs fra videotjenesten Youtube.

Twitterbrugeren skriver til kommunikationschefen hos Google og spørger om, nettjenesten kan “lukke dette kapitel.” Der refereres direkte til Rasmus Paludan.

Hvis et dansk parti ikke har adgang til at kommunikere på de sociale medier, så er der reelt tale om politisk censur i strid med grundloven.

Googles kommunikationschef i Danmark – Jesper Vangkilde – skriver tilbage, at Google har skærpet sine regler for ‘hadsk tale‘ på Youtube.

Det får Sundhedsstyrelsens pressechef – Tina Gustavsen – til at blande sig i samtalen:

“Bliver det muligt at anmelde,” spørger Tina Gustavsen og henviser til Rasmus Paludan og Stram Kurs.

Pressechefen fra Sundhedsstyrelsen udviser interesse for, om hun kan udelukke et opstillingsberettiget parti i Danmark. Kommunikationschefen fra Google svarer straks tilbage:

“Det er altid muligt at anmelde,” skriver Jesper Vangkilde fra Google Danmark.

Den offentlige ordveksling mellem Tina Gustavsen og Jesper Vangkilde stopper her. Vi kender ikke til eventuel yderligere korrespondance mellem Sundhedsstyrelsens pressechef og cheflaget hos Google.

Men udkommet er skræmmende. I februar 2020 bliver Stram Kurs udelukket fra Googles videotjeneste Youtube.

Google indrømmer efterfølgende i medierne, at de har udelukket Stram Kurs fra Youtube. Man tåler ikke direkte islamkritik hos det magtfulde it-firma. Den politiske censur har ramt Danmark.

Tina Gustavsens pression mod Google er lykkedes. Tina Gustavsens politiske modstandere hos Stram Kurs er gjort tavse.

En gennemgang af Tina Gustavsens færd på sociale medier afslører et indædt had til den dansksindede højrefløj. Det drejer sig om Nye Borgerlige, Dansk Folkeparti og Stram Kurs.

Sundhedsstyrelsens pressechef advarer op til folketingsvalget mod at stemme på Stram Kurs. Ved kommunalvalget i 2017 fryder pressechefen Tina Gustavsen sig over modgang til Nye Borgerlige. Derudover har Tina Gustavsen nedgjort Dansk Folkepartis udlændingepolitik og navngivne politikere fra DF.

Sundhedsstyrelsens pressechef har en tydelig politiske agenda mod højrefløjen – og hun handler på det.

Den magtfulde Tina Gustavsen opfordrer til at anmelde politiske modstandere på nettet, hvilket betyder, at vigtige politiske stemmer forstummer i samfundsdebatten.

Venstrefløjen tåler ikke, at dens modstandere kommer til orde. Samme fremgangsmåde er set i Nordkorea, DDR og Sovjetunionen.

Sundhedsstyrelsens pressechef Tina Gustavsen har en fortid på den yderste venstrefløj. Og Sundhedsstyrelsens øverste direktør Søren Brostrøm har været en del af ledelsen i et kommunistisk parti – med titlen ‘international sekretær’.

Skandalen er større, end man skulle tro. Når magtfulde chefer i Staten kæmper indædt mod politikeres ytringsfrihed, så er demokratiet truet.

Hvorfor får det ikke politiske konsekvenser, at Sundhedsstyrelsens pressechef kan lukke munden på politiske partier i fællesskab med it-tjenester som Google?

***

Læs om pressechefen Tina Gustavsen, der driver politisk hetz mod Stram Kurs op til folketingsvalget i 2019

Læs om Tina Gustavsen fra Sundhedsstyrelsen, der hader Nye Borgerlige

Læs om Tina Gustavsen fra Sundhedsstyrelsen, der angriber en politiker og hovedbestyrelsesmedlem fra Dansk Folkeparti

3 Kommentarer på "Afsløring: Sundhedsstyrelsens pressechef Tina Gustavsen udøver politisk censur sammen med Google"

  1. hold kæft kælling, tyranniske møg**
    husk “tryk avler modtryk” og det modtryk der kommer, bliver rigtigt grimt.

  2. Disse Grundlovsbrydere, Er de blevet politianmeldt. ??

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.