Mette Frederiksen: Muslimske betjente må bede til Allah i 30 minutter i arbejdstiden

Østjyllands Politi har som den første politikreds oprettet et bederum til de muslimske betjente.

Men hvor lang tid må de muslimske politibetjente bede til Allah i arbejdstiden?

Det er kommet frem, at Mette Frederiksen, som justitsminister, godkender det kontroversielle bederum på politigården i Aarhus.

Et ministersvar fra Mette Frederiksen viser, at de muslimske betjente må bruge op til 30 minutter på islamisk bøn i arbejdstiden.

Mette Frederiksen og hendes ministerium præciserer, at den lokale politiledelse beslutter, hvordan arbejdstiden skal anvendes, og at der kan afholdes pauser på 30 minutter uden, at betjentene bliver trukket i løn.

De muslimske betjente kan udnytte dette tidsrum til at vende sig mod Mekka, mens de lovpriser Allah.

Politiets ansatte arbejder døgnet rundt i treholdsskift, og praktiserende muslimer beder fem gange i døgnet. Ifølge koranens regler skal betjentene bede omkring solopgang, over middag, om eftermiddagen, efter solnedgang og om natten.
Bederummet hos Østjyllands Politi bliver indviet i september 2014. En gruppe muslimske medarbejdere erklærer, at de gerne vil bede i arbejdstiden.

Kort tid efter lander sagen på daværende justitsminister Mette Frederiksens bord. Det er justitsministeren, der er landets øverste politimyndighed, og hun kontrollerer dermed Østjyllands Politi.

Det er ganske enkelt Mette Frederiksens beslutning, hvorvidt der skal indrettes et bederum på politigården i Aarhus.

Dansk Folkeparti er rasende og konfronterer Mette Frederiksen. Men Danmarks kommende statsminister vender tommelfingeren op og godkender bederummet.

Østjyllands Politi forklarer, hvorfor de muslimske betjente møder stor velvilje fra ledelsen:

“Bederummet skal være med til at vise, at politiet er en attraktiv arbejdsplads for folk med anden etnisk baggrund end dansk,” siger den daværende politidirektør.

Det handler reelt om at tiltrække flere muslimske betjente til politikorpset. Og den socialdemokratiske justitsminister bakker op om de muhamedanske tiltag.

Men korthuset falder sammen i foråret 2020, da Østjyllands Politi modtager et tip om en ulovlig forsamling, der finder sted søndag aften – efter mørkets frembrud.

Mette Frederiksen har udstedt et forsamlingsforbud, der omfatter, at man ikke må samles mere end 10 personer under coronakrisen

Over 30 muslimer afholder en islamisk massebøn på en parkeringsplads i ghettoen Gellerupparken. Politiet forholder sig passive, og der udskrives ingen bøder:

“Desværre kommer vi for sent af sted,” lyder undskyldningen fra Østjyllands Politi.

Det er chefpolitiinspektør Klaus Arboe (til venstre på billedet, red.), der har ansvaret for politipatruljerne og efterforskningen hos Østjyllands Politi.

“Vi håber under ingen omstændigheder, at det her gentager sig,” erklærer Klaus Arboe med adresse til de muslimske ulovligheder.

56-årige Klaus Arboe fik sit danske statsborgerskab i 1965, og han har, udover sine meritter som chefpolitiinspektør, været en succesfuld ejendomshandler.

Klaus Arboe bliver headhuntet til Fyns Politi i 2009 af politidirektør Poul Bjørnholdt Løhde. Sidstnævnte er kendt for at ansætte islamisten Asmaa Abdol-Hamid og den muslimske flygtning Elvir Abaz på nærpolitistationen i ghettoen Vollsmose.

Da politidirektør Poul Løhde forlader posten hos politiet, bliver han politiker og kandidat for Det Radikale Venstre.

De islamiske faciliteter på politigården i Aarhus og Østjyllands Politis åbenlyse tilbageholdenhed, når det kommer til muslimske lovovertrædelser, betyder, at flere borgere betvivler dispositionerne hos Østjyllands Politi.

Pilen peger på statsminister Mette Frederiksen, der taler med to tunger til danskerne.

Når der er valgkamp, lover Mette Frederiksen at føre en hård udlændingepolitik. Men bag kulisserne godkender Mette Frederiksen sharia-betjente, bederum og 30 minutters bøn til Allah.

***

Læs Dansk Folkepartis klage til Mette Frederiksen over det islamiske bederum hos Østjyllands Politi

Læs om Østjyllands Politi, der ‘kommer for sent’ til de muslimske ulovligheder i ghettoen

3 Kommentarer på "Mette Frederiksen: Muslimske betjente må bede til Allah i 30 minutter i arbejdstiden"

  1. Hvad bliver det næste. At man må drikke i arbejdstiden?

    Luk det halal politi ned.

  2. politiet er til for muslimerne og vores magthavere(landsforrædere)

  3. Det er landsforræderi og det er i den grad lige til skuret.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.