Bloggeren Karina Muriel Mimoun: Islamkritiske vælgere er ‘usikre’ og ‘udsatte’

Hadet bobler over hos den venstreradikale skribent Karina Muriel Mimoun.

Den kvindelige blogger og den selverklærede elite mødes på Twitter, hvor de håner vælgerne fra Stram Kurs.

‘Eliten’ ynder at fremstille islamkritikere som ‘lidt sølle’, ‘usikre’ og ‘udsatte’. På den måde bekræfter venstrefløjen sig selv i sin magtfuldkommenhed og højere rangerende status.

Men er der noget galt i at være et parti, der også inkluderer de vælgere, der er usikre og udsatte? Har de ikke lov til at få en stemme i debatten?

Bloggeren Karina Mimoun bliver i 2017 fremstillet som et mobbeoffer i massemedierne. Især Danmarks Radio er aktiv med formidlingen af nyhedshistorien om den venstreradikale blogger, der er udsat for nethad.

Men hykleriet er stort. I dag kalder Karina Muriel Mimoun sine politiske modstandere for ‘røvhuller’ og ‘ondskabsfulde’ på de sociale medier samtidig med, at hun stigmatiserer islamkritiske vælgere.

Venstrefløjens elitære tilsmudsning af sine modstandere er en skændsel for demokratiet.

Det er en udskamningsmetode, der har mange år på bagen. For år tilbage kaldte man Dansk Folkepartis vælgere samt nyvalgte politikere fra DF for ‘landsbytosser’. Magteliten ville nedgøre Pia Kjærsgaards fremadstormende parti.

Blandt journalister, meningsdannere og venstreradikale udskammede man Dansk Folkeparti og kaldte partimedlemmerne mindrebegavede. Men chokket blev stort.

Dansk Folkeparti var pludselig landets andetstørste parti med en opbakning på over 20 procent af vælgerne.

Senere ramte den hånende retorik også det nyetablerede parti Nye Borgerlige. I venstrefløjens hadske retorik benævnes Pernille Vermunds parti som ‘Syge Borgerlige’.

Mon bloggeren Karina Muriel Mimoun og vennerne på venstrefløjen i virkeligheden kender folkedybet så godt, som de tror?

I oktober 2019 viste en undersøgelse, at over hver fjerde dansker ønsker muslimske indvandrere sendt ud af Danmark. Det er en politisk linje, der ligger helt i tråd med linjen hos Stram Kurs.

Den hadske pennefører Karina Muriel Mimoun og den elitære overklasse nyder at træde på den nationalsindede højrefløj, der ønsker mindre islamisk indflydelse i Danmark.

Men de gør regning uden vært.

***

Læs om bloggeren Karina Muriel Mimoun, der blev fremstillet som mobbeoffer i Danmarks Radio. Men i dag selv smider skældsord efter politiske modstandere.

3 Kommentarer på "Bloggeren Karina Muriel Mimoun: Islamkritiske vælgere er ‘usikre’ og ‘udsatte’"

  1. Disse dumnaive typer burde læse Koranen og måske deraf fatte hvad islam virkeligt er.
    Jeg kan anbefale en gratis app, der hedder den klare koran. Der kan også gemmes udvalgte vers på den, husk bare at slå nettet fra i appen, ellers sletter den de gemte vers. Denne side, Korankaffe.dk og også helt fantastisk til en hurtigt indførsel i “fredens” religion på dansk.

  2. Hun er jo syg.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.