De Radikale chokerer: Muslimsk politiker vil hædre Yahya Hassan

Det Radikale Venstre har ved flere lejligheder demonstreret en mærkværdig interesse i kriminelle velfærdsmigranter fra muslimske lande.

Den radikale lokalpolitiker Rabih Azad-Ahmad fra Aarhus kommer nu med et forslag.

Den islamiske politiker ønsker, at Aarhus Kommune opkalder en vej efter digteren Yahya Hassan. En arabisk politiker ønsker arabisk-klingende vejnavne i Danmark.

“Vi bør hylde en af Danmarks dygtigste i nyere tid ved at opkalde en vej efter ham,” siger den radikale Rabih Azad-Ahmad.

Både Rabih Azad-Ahmad og Yahya Hassan har palæstinensisk og muslimsk baggrund. Rabih Azad-Ahmad kommer fra Libanon i Mellemøsten, men han har valgt at slå sig ned i et kristent land med honningfloder af sociale ydelser.

Rabih Azad-Ahmad har ligesom Yahya Hassan boet i det vestlige Aarhus i ghettoen Gellerupparken. Her stiftede Rabih Azad-Ahmad ‘Multikulturel Forening‘, og han har siden arbejdet med integrationsproblemer.

Bliver Det Radikale Venstres forslag gennemført, så vil det være første gang, at danskerne får et vejnavn opkaldt efter en dømt arabisk pistolmand.

Yahya Hassan blev i 2016 idømt en fængselsstraf på et år og ni måneders fængsel for et banderelateret skuddrama i et ghettoområde i Aarhus.

Selvom de kulturelle roser strøs udover den netop afdøde indvandrerdigter, så er der en stor skyggeside ved Gyldendals huspoet.

Yahya Hassan var en hærdet kriminel, der tjente til dagen og vejen som narkopusher, og han har tjent store summer på andres armod. Den feterede digter har begået røverier, grov vold og indbrud igennem sin tid i Danmark.

Yahya Hassan har beskrevet, at han som barn satte ild til en lejlighed for at dræbe sin voldelige far. Det er ikke bekræftet af myndighederne. Ildebranden fandt sted, men politiet har kategoriseret branden som ‘et barns leg med tændstikker’.

Den poetiske pyroman kan derfor ikke skrive ‘ildspåsætter’ på CV’et.

Yahya Hassan bliver fjernet fra sin familie allerede som teenager på grund af sin omfattende karriere som voldsmand og kriminel i det aarhusianske indvandrermiljø.

Som i så mange andre indvandrerfamilier med muslimske rødder fravælger man at opdrage drengebørn efter vestlige og civiliserede normer.

Yahya Hassan bliver placeret på en specialskole, hvor han indleder et seksuelt forhold til den 22 år ældre lærerinde Louise Østergaard. På et tidspunkt bryder Yahya Hassan ind hos elskerindens eksmand. Et kriminelt forhold, der koster en dom på fem måneders betinget fængsel.

I 2016 prøver Yahya Hassan at stille op for indvandrerpartiet ‘Nationalpartiet’, der har rødder i et pakistansk miljø i Storkøbenhavn. Men den nyslåede palæstinensiske politiker bliver smidt ud af partiet efter narkokørsel.

I 2018 indlogerer Yahya Hassan sig på en bed and breakfast, hvor politiet bliver tilkaldt. Værtsparret opdager, at palæstinenseren har stjålet en bil, racercykel, mobiltelefoner, nøgler, madvarer og noget vin. På hotelværelset finder værtsparret noget blodigt papir.

“Jeg vil gerne advare folk om at lukke Yahya Hassan ind i deres hjem,“ fortæller hotelværten.

I sommeren 2018 bliver Yahya Hassan fængslet for at have stukket ud efter en anden mand med en knust flaske og truet ham på livet.

Kort tid efter truer kulturelitens yndlingsdigter adskillige mennesker på livet via de sociale medier. Yahya Hassan begår, ifølge politiet, også et voldeligt overfald i Thailand.

I efteråret 2018 tilstår den palæstinensiske vaneforbryder 42 kriminelle forhold. Det drejer sig blandt andet om trusler på livet, biltyveri og indbrud. Yahya Hassan har, ifølge sagsakterne, truet en kvinde på livet under et ophold på det mondæne Hotel Royal i Aarhus.

Det er altså en fuldtonet kriminel indvandrer, som Det Radikale Venstre nu vil have æret med et vejnavn i Danmarks næststørste by.

“Han (Yahya Hassan, red.) har åbnet vores øjne for en anderledes verden,” siger lokalpolitikeren Rabih Azad-Ahmad.

Danskerne kan være forvisset om, at når muslimer som Rabih Azad-Ahmad går ind i politik, så kæmper de for, at andre muslimer bliver fremhævet. Uanset om disse har en omfattende kriminel løbebane bag sig.

Det Radikale Venstre har endnu engang vist, hvilken side partiet står på. Kriminelle indvandrere, der efterlader en syndflod af danske ofre i deres kølvand, kan regne med Morten Østergaard og hans islamiske folkevalgte.

***

Læs om De Radikales folketingspolitiker Sofie Carsten Nielsen, der støtter kriminelle indvandrere, når hun køber sit tøj

Se også Yahya Hassan: JEG PISSER PÅ ALLAH OG PÅ HANS SENDEBUD OG PÅ HANS ALLE MULIG UDUELIG DISCIPLE

1 Kommentar på "De Radikale chokerer: Muslimsk politiker vil hædre Yahya Hassan"

  1. Yahya Hassan, kan da få sin egen vej. Men det skal være i Beirut.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.