Militant islamist anholdt: Planlagde terror i Danmark

Københavns Politi og PET – Politiets Efterretningstjeneste – har torsdag gennemført en koordineret antiterroraktion i København.

Klokken 13.51 bliver en mand anholdt og sigtet efter terrorparagraffen. Den muslimske mand er, ifølge politiet, inspireret af militant islamisme.

Den terrorsigtede muslim er sigtet for at ville anskaffe sig skydevåben og ammunition til et terrorangreb i Allahs navn.

Det er myndighedernes vurdering, at den sigtede islamiske terrorist har handlet alene. Politiet vil ikke uddybe, hvor det muslimske terrorangreb skulle have fundet sted.

“Men der er selvfølgelig altid en grund til, hvornår vi opererer,” fortæller Politiets Efterretningstjeneste, der dermed bekræfter mellem linjerne, at et eller flere terrormål kan være udpeget.

Politiets beskrivelse af den person, som i dag er blevet anholdt, minder om Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein. Det siger den svenske terrorforsker Magnus Ranstorp.

“Det lader til at være en enlig aktør, ligesom Omar e-Hussein. Vi har set flere af denne type angreb i Europa i både Tyskland og Frankrig, hvor der er brugt knive, skydevåben og biler”, siger den svenske terrorekspert.

Allahs vrede har ramt Danmark igen. Så sent som i december blev 21 personer anholdt, der blev sigtet for at ville begå flere terrorangreb. Anklagen lød på henholdsvis et angreb med skydevåben og et terroranslag med sprængstoffer.

Politiet mener ikke, at den anholdte i dagens aktion har noget at gøre med de personer, der blev anholdt i december.

Den terroranklagede bliver fremstillet i grundlovsforhør fredag, hvor han vil blive begæret varetægtsfængslet og sigtet for overtrædelse af straffelovens §114, populært kaldet ‘terrorparagraffen’.

“Vi har afværget et terrorangreb,” konkluderer myndighederne på dagens pressemøde.

3 Kommentarer på "Militant islamist anholdt: Planlagde terror i Danmark"

 1. Her inde:
  Skal vi ikke tage og holde os til ordet MUSLIM.
  Fordi en Muslim er lig med: Militant islamist. Salafist, Islamist og alle andre ord, som findes for en Muslimsk person.

  • Ja, de læser alle samme bog.

   • Charles | 2. maj 2020 ved 12:58 |

    Hermed menes. Man skal holde sig til at: Militante islamister, Islamister, Salafister, de såkaldte moderate, er alle MUSLIMER.
    Skal Islam bekæmpes, Skal det udtales MUSLIMER og intet andet. Man lyver for sig selv ved at kalde dem andet.!! D.V.S. Politiet lyver for OS og for sig selv.

    Se denne video, så forstås det tydeligere det jeg har skrevet:

    https://youtu.be/2RsJ8OyNKpE
    SÅDAN STANDSER VI MUSLIMSK TERROR! – Terror i Danmark afværget af PET
    12. dec. 2019

    Per Holbo er særdeles nem at forstå, og der er mange gode videoer med ham.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.