Afsløring: Integrationsminister Mattias Tesfaye fejrer ramadan med pakistansk hadprædikant

I aften er Danmarks integrationsminister Mattias Tesfaye en af hovedkræfterne bag en berygtet ramadanmiddag, der fejrer islam og koranens budskaber.

Klokken 20 deler socialdemokraten Mattias Tesfaye scenen med den berygtede imam – Naveed Baig – der er kendt for at sprede drabstrusler i moskeen.

Hvad får en integrationsminister til at fejre ramadan sammen med en hadprædikant?

“Afsløret på video: Imam opfordrede til drab,” står der i Jyllands-Postens overskrift i 2006.

Det er den kendte cavling-prisvinder Puk Damsgaard, som seerne også kender fra Danmarks Radio, der står bag den rystende historie om Naveed Baig.

Imamen Naveed Baig har en fortid i den islamistiske organisation Minhaj-ul-Quran. I 1994 bliver Naveed Baig fældet, da en videooptagelse fra en københavnsk moske afslører imamens tvetungede hadtale.

»Hvis han ikke beder om tilgivelse eller lærer af sine fejl, har man ret til (pligt til) at dræbe ham,« erklærer Naveed Baig fra moskeens talerstol.

Budskabet er, at hvis en person ikke følger koranens budskab, så er det muslimers pligt at dræbe vedkommende.

Naveed Baig har studeret fem år på et religiøst universitet i Pakistan, men vender efter koranstudierne tilbage til Danmark med sit hadske budskab. Senere bliver han organisationen Minhaj-ul-Qurans udenrigsordfører.

Minhaj-ul-Quran arbejder for en islamisk stat, og de religiøse ledere af organisationen er afsløret i at støtte terrorbevægelsen Taliban i Afghanistan. Minhaj-ul-Quran går ind for dødsstraf til de, der håner religionsstifteren Muhammed.

I dag hævder Naveed Baig, at han ikke længere er medlem af Minhaj-ul-Quran, og i aften bliver han anerkendt af Danmarks integrationsminister.

Mattias Tesfaye taler med to tunger. Udadtil fortæller socialdemokraten, at han står for en hård linje mod masseindvandringen fra de islamiske lande.

Men når det kommer til stykket, så kan danskerne opleve Mattias Tesfaye arm i arm med en berygtet hadprædikant, der spreder religiøse drabstrusler.

Socialdemokratiet understøtter islams fremfærd i Danmark.

***

Læs om hadprædikanten Naveed Baig, der får lov at prædike i den danske folkekirke, her

6 Kommentarer på "Afsløring: Integrationsminister Mattias Tesfaye fejrer ramadan med pakistansk hadprædikant"

  1. Tesfaye, burde være integrationsminister i sit hjemland.

  2. Hvad lave Mariana Christiansen. Jeg regner med at der er en præst der er blevet medlem af firbanden.
    Er det ikke en overtrædelse af præsteembedet at dyrke SATAN. ?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.