Sundhedsstyrelsens pressechef Tina Gustavsen nedtoner migranters fyrværkeriangreb

Omkring årsskiftet 2019/20 oplever københavnerne rædselsvækkende scener, hvor indvandrere beskyder danskere med livsfarligt fyrværkeri.

De eksplosive bomberør rammer cyklister, køretøjer og borgere, der er på indkøb. I flere dage eksploderer gaderne i røg, gnister og høje brag i indvandrerbydelen Nørrebro.

Sundhedsstyrelsens pressechef Tina Guldmann Gustavsen prøver at nedtone situationen:

“Det er jo helt vanvittigt, hvad nogle får ud af den ballade på Nørrebro,” skriver Tina Gustavsen og hentyder til den intensive fokus på urolighederne.

Den venstreorienterede pressechef i Sundhedstyrelsen prøver at mørkelægge problemerne med utilpassede udlændinge på Nørrebro.

På venstrefløjen er det ofte budbringeren, der lægges for had, mens de venstreorienterede ignorerer problemerne. I dette tilfælde er der tale om livsfarlige angreb med fyrværkeri og eksplosiver.

Få dage før nytårsaften er det ved at gå grueligt galt, da postbuddet Søren Lørup rammes af en eksplosion fra en raket eller et bomberør, da han kommer cyklende ved Nørrebro Station:

“Det, der ryster mig mest, er, at de bevidst prøver at lemlæste uskyldige mennesker, der tilfældigvis opholder sig på Nørrebro,” fortæller fyrværkeriofferet Søren Lørup.

Sundhedsstyrelsens pressechef Tina Gustavsen affejer på kynisk vis de voldsomme beretninger fra Nørrebro og bagatelliserer indvandreroptøjerne:

“Som om der ikke hvert år, landet over, er teenagere, der opfører sig sindssygt med fyrværkeri,” siger Tina Gustavsen.

Sundhedsstyrelsens pressechef fjerner fokus fra indvandrerproblemerne og gør urolighederne til en generel problematik med ‘ungdommen’ i hele Danmark.

På Nørrebro fortsætter indvandrerne deres livsfarlige adfærd og indrømmer gerne deres angreb i gaderne:

“Vi skyder bare efter hinanden. Folk skal jo bare lade være med at gå derhen, hvor der bliver skudt,” forklarer en maskeret indvandrer. En anden migrant supplerer:

“Det er sjovt, når de stikker af,” lyder det fra den fremmede fjende.

Sundhedsstyrelsens pressechef Tina Gustavsen er så dedikeret til sin politiske kamp på venstrefløjen, at Gustavsen prøver at tildække den åbenlyse sandhed.

Kriminelle indvandrere, med baggrund i primært muslimske lande, affyrer livsfarligt fyrværkeri og såkaldte bomberør mod uskyldige borgere.

Dette faktum prøver pressechefen for Danmarks øverste sundhedsmyndighed at nedtone som værende et ‘teenage-problem’ overalt i landet.

***

Læs her om Sundhedsstyrelsens pressechef, der kalder en politiker fra Dansk Folkeparti for et ‘forfærdeligt menneske’.

Be the first to comment on "Sundhedsstyrelsens pressechef Tina Gustavsen nedtoner migranters fyrværkeriangreb"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.