Coronakrisen: Sundhedsstyrelsens pressechef støtter Enhedslistens racismeanklager

Det er efterhånden svært at se forskel på et stormøde i Ungdomshuset og chefgangen hos de danske sundhedsmyndigheder.

De sociale medier hos Sundhedsstyrelsens pressechef bærer præg af de samme politiske udmeldinger, der florerer på den yderste venstrefløj.

Tina Guldmann Gustavsen har været Sundhedsstyrelsens magtfulde pressechef siden januar 2018, og hun spiller en central rolle under coronakrisen, når danskerne skal informeres om Covid-19 og smittefare.

Men Tina Gustavsen er ikke bange for at vise sit politiske tilhørsforhold. Her bakker den kvindelige pressechef op om Enhedslistens kontroversielle politiker – Pelle Dragsted.

Pelle Dragsted beskylder politikeren Rasmus Paludan fra Stram Kurs for at være ‘racist’, fordi Paludan opponerer mod et islamisk ramadan-arrangement, der bliver afholdt på Københavns Rådhusplads sommeren 2019.

Tusindvis af muslimer omdanner Danmarks nationalplads til et islamisk bedetæppe, hvor religiøse fundamentalister ærer koranens hadefulde budskaber.

Islam præger Danmark i stigende grad, og Sundhedsstyrelsens pressechef bakker op:

“Stop racisme”, “Stop diskrimination” og “Stop fascisme”, lyder det fra Tina Gustavsen.

Alliancen mellem sundhedsmyndighedernes cheflag og Enhedslistens yderliggående synspunkter bør vække stor bekymring.

Pelle Dragsted har erfaring fra adskillige voldelige venstreradikale grupper.

Pelle Dragsted begynder sin politiske karriere i Danmarks Kommunistiske Ungdom. Et politisk tilhørsforhold, der vækker opsigt i denne sag. Sundhedsstyrelsens direktør – Søren Brostrøm – har også en dunkel fortid i Danmarks Kommunistiske Ungdom.

Sundhedsstyrelsens Søren Brostrøm er en del af ledelsen i det kommunistiske parti og bærer titlen ‘international sekretær’.

Derfor er det næppe et tilfælde, at Søren Brostrøm lader Sundhedstyrelsens pressechef tiljuble sin tidligere politiske kampfælle – Pelle Dragsted.

I 1990’erne melder Pelle Dragsted sig under fanerne i Antifascistisk Aktion (AFA). Et politisk tæskehold, der bruger vold, trusler og chikane mod politiske modstandere.

Pelle Dragsted er medstifter af den voldelige bevægelse, og han er aktiv i flere antidemokratiske organisationer, inden han kommer i folketinget for Enhedslisten.

I 1994 stopper politiet Pelle Dragsted i en bus sammen med en gruppe autonome. Bussen flyder med køller og andre våben. Fire år senere bliver Pelle Dragsted dømt for hærværk mod et asylcenter i Nordsjælland.

“I dag ved jeg, at vold aldrig er en løsning,” siger Pelle Dragsted sommeren 2019.

Sommeren 2019 deltager Sundhedsstyrelsens pressechef – Tina Gustavsen – i heppekoret, der understøtter Pelle Dragsteds underlødige racismeanklager. Anklager, der sættes i søen udelukkende for at beskytte en islamisk manifestation midt i København. Et arrangement, der tidligere år har haft deltagelse af støtter af Islamisk Stat.

Det er et samfundsmæssigt problem, at Sundhedsstyrelsens chef spreder løgne og fascisme-anklager mod politikere, der modsætter sig islamiseringen af Danmark.

Hvornår får dette politiske cirkus en ende?

*

Mere om Tina Guldmann Gustavsen hos Frihedens Stemme

Be the first to comment on "Coronakrisen: Sundhedsstyrelsens pressechef støtter Enhedslistens racismeanklager"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.