Sundhedsstyrelsen udsender corona-info på somalisk og tyrkisk

De danske sundhedsmyndigheder bruger nu skattekroner på en kampagne om coronavirus, der er målrettet velfærdsmigranter fra islamiske lande.

Mens corona-frygten breder sig i Danmark, udgiver Sundhedsstyrelsen informationsmateriale på somalisk og tyrkisk. Myndighedernes virus-info er tilpasset utilpassede migranter, der har bosat sig i Danmark, men ikke har lært at læse og tale dansk.

Der er også materiale på sprogene farsi og arabisk på vej fra myndighederne. En stor del af de muslimske lande er derfor dækket ind af Sundhedsstyrelsens kampagne.

Det muslimske informationsmateriale kommer samtidig med, at Sundhedsstyrelsens magtfulde pressechef – Tina Guldmann Gustavsen – er blevet afsløret som stærkt kritisk overfor dele af højrefløjen i Danmark.

Pressechefen Tina Guldmann Gustavsen kører en politisk kampagne mod Stram Kurs op til folketingsvalget i sommeren 2019.

“Stem på nogle andre,” er titlen på den politiske kampagnevideo, som pressechefen deler få dage før folketingsvalget. Målsætningen er, at danskerne ikke skal stemme på islam- og indvandringskritiske politikere.

“Jeg kan ikke beskrive, hvor fantastisk det føles, at han ikke kom ind ???,” skriver Tina Gustavsen på valgaftenen med henvisning til Rasmus Paludan fra Stram Kurs.

Islamiske lande og kultur har angiveligt en høj prioritering i Sundhedsstyrelsen.

63.537 danskere vælger at ignorere Sundhedsstyrelsens pressechef Tina Guldmann Gustavsen og sætter kryds ved Stram Kurs i stemmeboksen.

Der er en god grund til, at Sundhedsstyrelsen og Tina Guldmann Gustavsen vælger at informere om coronavirus på hovedsprogene fra de muslimske lande.

I efteråret 2012 kommer det frem, at halvdelen af alle indvandrerdrenge i København forlader folkeskolen som funktionelle analfabeter. Samtidig har migranterne ikke en højere uddannelse end niende klasse.

I 2018 besøger TV 2 Nyhederne en somalisk forening i ghettoen Vollsmose på Fyn. Journalisten spørger ud i forsamlingen, hvor mange af de tilstedeværende somaliske kvinder, der kan dansk?

Ingen af somalierne rækker hånden i vejret. Ved samme lejlighed kommer det frem, at ikke én af de afrikanske migranter er i arbejde.

Derfor lancerer den danske regering og sundhedsmyndighederne corona-info, der er målrettet muslimske migranter i Danmark.

*
Mere om Sundhedsstyrelsens multikulturelle pressechef her

Be the first to comment on "Sundhedsstyrelsen udsender corona-info på somalisk og tyrkisk"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.