Danskerne er lige nu ramt af en sundhedskrise af uhørte dimensioner.
Det er Sundhedsstyrelsen, der er den øverste lægefaglige myndighed, og Sundhedsstyrelsen skal dermed føre landet gennem krisen.
Afsløringer viser, at en topchef i Sundhedsstyrelsen driver en indædt kamp mod højrefløjen i dansk politik.
Dermed er der tvivl om Sundhedsstyrelsens evne til at hjælpe alle danskerne. Kan man stole på sundhedsmyndighederne, når de driver politisk hetz?
Sundhedsstyrelsens øverste pressechef hedder Tina Guldmann Gustavsen. Den kvindelig topchef nærer et politisk had, der kan få indflydelse på den livsvigtige kommunikation, der rammer danskerne i disse timer.
“Jeg kan ikke beskrive, hvor fantastisk det føles, at han (Rasmus Paludan, red.) ikke kom ind ???,” skriver Tina Gustavsen i sommeren 2019.
Ordene bliver skrevet grundlovsdag, da danskerne tidligere på dagen har stemt ved folketingsvalget. Den politiske analyse er målrettet partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs.
Stram Kurs fik 63.537 stemmer ved folketingsvalget. Det svarer til indbyggertallet i Randers.
Det kan ikke udelukkes, at flere danskere sympatiserer med målsætningerne fra Stram Kurs. Derfor kan den reelle opbakning i befolkningen være større.
Pressechefen Tina Guldmann Gustavsen går dog endnu længere i sine politiske bestræbelser.
29. maj 2019 er der kun få dage til, at danskerne skal til stemmeurnerne. Sundhedsstyrelsens pressechef går på de sociale medier og advarer direkte imod at stemme på Stram Kurs.
“Stem på nogle andre,” er titlen på den kampagnevideo, som Tina Guldmann Gustavsen deler i offentligheden.
Der er tale om decideret politisk indblanding fra Sundhedsstyrelsens pressechef. Danskerne må forstå, at islam- og indvandringskritik skal forstumme, og koranen respekteres.
Tina Guldmann Gustavsens politiske smædekampagne er ikke overraskende. Den kvindelige journalist har arbejdet i en årrække i Danmarks Radios nyhedsafdeling. Tina Guldmann Gustavsens licenskarriere har strukket sig over 25 år. På DR arbejder Tina Guldmann Gustavsen blandt andet på TV Avisen, hvor hun bestrider jobbet som redaktør.
En medarbejder fra sundhedsstyrelsens øverste ledelse kæmper en åbenlys politisk kamp mod de danskere, der ikke omfavner masseindvandringen fra de primært muslimske lande i Afrika og Mellemøsten.
Visse dele af befolkningen kan med rette tvivle på Sundhedsstyrelsens optræden under den igangværende coronakrise.
Sundhedsstyrelsen har udviklet sig til en politisk myndighed, der omfavner velfærdsmigranterne og de åbne grænser. Et idegrundlag, der ikke deles af alle danskere.
Kan Sundhedsstyrelsen leve med en politisk aktiv pressechef midt i coronakrisen?
Efterlad en kommentar
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.