Lukkede grænser: De Radikale byder migranter fra corona-lande velkommen

Lørdag klokken 12 lukker de danske grænser. Fly og færgetrafik indstilles gradvist indtil midt i april. Der kan stadig fragtes madvarer og medicin.

Men som altid bygger det hele på en politisk løgn. Grænsen er stadig pivåben for de mange velfærdsmigranter, der kommer fra primært muslimske lande i Mellemøsten og Afrika. Det afslører Det Radikale Venstre på Facebook:

“Fragt og gods kan stadig komme igennem. Det kan asylansøgere også,” fortæller Det Radikale Venstre.

Sikkerhedsrisikoen er enorm, men en selvtilfreds Morten Østergaard ser til, mens potentielle vælgere strømmer over grænsen. Det er alment kendt, at Det Radikale Venstre går målrettet efter specielt stemmer fra velfærdsmigranter fra muslimske lande.

Lige nu spredes coronavirus med lynets hast i de underudviklede muslimske diktaturer i specielt Mellemøsten. Iran er værst ramt. Her afslører satellitfotos, at præstestyret angiveligt har gravet massegrave til de mange døde borgere.

Coronavirus spreder sig i disse timer til de omkringliggende lande via flygtningestrømme ud af Iran.

I Afrika regner man med et stort mørketal af smittede, fordi de tilbagestående samfund ikke tester befolkningen i det mangelfulde sundhedsvæsen.

Alligevel opfatter Det Radikale Venstre det IKKE som et problem, at de danske grænser holdes åbne for migranter, der kan sætte kursen mod gratis hospitalshjælp og forhøjet økonomiske tilskud.

Morten Østergaards parti går endda ud med en kynisk anklage mod danskerne. De Radikale fastslår, at det er danskerne, der selv har bragt coronasmitten til landet.

Det er svært at sætte ord på den menneskelige foragt, som Det Radikale Venstre og Morten Østergaard besidder overfor borgerne.

I multikulturens navn ønsker De Radikale at udsætte danskerne for virusfare.

Be the first to comment on "Lukkede grænser: De Radikale byder migranter fra corona-lande velkommen"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.