Danmarks Radio nægter at fortælle om den ‘falske begravelse’

Først skulle licensbetalerne høre om den omstridte ‘begravelsessag’ i Danmarks Radio. DR-journalisterne elsker at fortælle negative historier om Stram Kurs og Rasmus Paludan.

Men da det viser sig, at løgnagtige muslimer står bag en falsk begravelse med tilhørende misbrug af en barnekiste. Så får piben en anden lyd.

Nu siger Danmarks Radio pludselig ‘nej tak’ til historien om Islamisk Trossamfunds fup-begravelse.

Positive historier om Stram Kurs er ikke velkomne i Danmarks Radio.

***

Vi spoler tiden tilbage til lørdag 22. februar 2020 i radioprogrammet ‘Shitstorm på P1’.

Studieværten Mads Aagaard Danielsen fortæller levende om “en meget diskuteret begravelse” og om “hvad, der er fake news, og hvad, der passer”.

Radioværten Mads Aagaard Danielsen lover lytterne at følge sagen “de næste par uger”. Men sådan kommer det ikke til at gå.

Studieværten gør reklame for det kommende ‘Shitstorm’-program, og DR lover at forklare ‘begravelsessagen’ i mindste detalje. DR-værten Mads Aagaard Danielsen forudser, at historien om Stram Kurs’ demonstration foran moskeen vokser sig “endnu større”.

DR’s Mads Aagaard Danielsen får i den grad ret.

Som spået i radioudsendelsen udvikler ‘begravelsessagen’ sig med eksplosiv kraft. Desværre ikke i den retning som DR og Mads Aagaard Danielsen havde håbet.

Fredag 28. februar bliver det i Berlingske afsløret, at det IKKE er Stram Kurs, der er skurkene i sagen. I stedet afsløres de løgnagtige muslimer fra Det Islamiske Trossamfund på Dortheavej, der har misbrugt en tom barnekiste og iscenesat en fup-begravelse.

De sociale medier koger over, og hos Danmark Radio ryster man i bukserne. Radioprogrammet ‘Shitstorm’ har jo lovet lytterne en gennemgang af sagen.

Ydermere fylder sagen om muslimernes ‘falske begravelse’ alt på Facebook og Twitter, som er det emneområde, radioprogrammet dækker uge efter uge.

Dagen efter – lørdag 29. februar – rammer radioprogrammet ‘Shitstorm’ æteren, men licensbetalerne må lytte forgæves. DR vælger, til manges overraskelse, at ignorere skandalen om den islamiske fup-begravelse.

Lytterne bliver i stedet præsenteret for interviews med studieværternes egen DR-kollega samt den fnisende ‘youtuber’ Fie Laursen, der fortæller om en ny kosmetikserie. ‘Begravelsessagen’ er pist væk.

Til sidst i radioudsendelsen lyder det sådan her:

“Så lovede jeg, at vi ville følge op på den her sag med begravelsen,” fortæller radioværten Mads Aagaard Danielsen, der tydeligvis har skiftet mening.

Pludselig vil ‘Shitstorm’-værten ikke fortælle om sagen, og han anbefaler, at licenslytterne selv søger oplysninger om ‘begravelsessagen’ hos andre medier:

“Historien er ret kompliceret! Hvis du har forventet et svar, så kan jeg kun anbefale at læse den her artikel,” siger radioværten.

Mads Aagaard Danielsen henviser til betalingsartiklen hos Berlingske, der gennemgår sagen. Licensbetalerne må altså til lommerne, hvis de vil have belyst sagen.

Sandheden er pludselig alt for “kompliceret” til at blive forklaret i Danmarks Radio.

DR ændrer drastisk holdning til historien om fup-begravelsen. Det er tydeligt, at konklusionen, der giver Stram Kurs medvind, ikke passer DR-journalisterne.

Først elskede DR ‘begravelsessagen’, fordi den kastede smuds på Ramus Paludan og Stram Kurs. Men da det viser sig, at muslimske svindlere står bag den ‘falske begravelse’ – så bliver det hele for “kompliceret” at fortælle lytterne.

Hvorfor er sagen kompliceret? Nogle islamister med en rustvogn har svindlet statsminister Mette Frederiksen – og de fleste toneangivende politikere – ved hjælp af en tom barnekiste. Umiddelbart er det ikke så “kompliceret”?

Det er tydeligt, at DR udvælger historier, der passer ind i journalisternes eget ræverøde verdenssyn.

***

Hvis du ønsker at høre ordvekslingen i radioprogrammet ‘Shitstorm på P1’, kan du høre det her

Du skal spole 43 minutter og otte sekunder ind i udsendelsen. Her kan du høre om den muslimske fup-begravelse, der er for “kompliceret” til licensbetalerne.

Eventuelle klager over prioriteringen hos radioudsendelsen ‘Shitstorm’ kan rettes til P1’s radiochef Thomas Buch-Andersen på email: tca@dr.dk eller telefon 41619030.

*


Læs om Berlingskes dækning af begravelsessagen her

1 Kommentar på "Danmarks Radio nægter at fortælle om den ‘falske begravelse’"

  1. Det er jo blasfemi, Burde være strafbart. Muslimer skyr ingen midler. Få nu sandheden frem. Så man kan straffe de mennesker der misbruger en barn kiste. Krænkende og hører ikke hjemme i Danmark

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.