God moral i teori og praksis

Der eksisterer en virkelighed uafhængigt af, hvad mennesker mener om den. Det glemmes tilsyneladende sært nok ofte. Alle gode mennesker kan således blive enige om, at en returpolitik for flertallet af indvandrere i Danmark ingen gang har på jorden, fordi den er forkastelig og umulig. Det er en absolut “mening”, man urokkeligt antager ud fra moralske kriterier løsrevet fra empiri. For dem, der mest lever i hovedet og tilstræber harmoni med en smuktklingende ordverden, er Stram Kurs-politik klart fascisme.

Så er der konsekvenserne på gader og stræder af en sådan moral. Andre vesteuropæiske lande med snart helt afeuropæiserede storbyer er et varsel om, hvad der vil komme. I bedste fald vil vort samfund i al overskuelig fremtid i vid udstrækning forsumpe, fordi fremmedelementet i den moderne mobile verden uden hindringer foreviges. De direkte ofre blandt indfødte europæere er allerede utallige, de indirekte omkostninger umådelige. For dem, der betaler prisen, er Stram Kurs-politik derfor den moralsk rette.

Be the first to comment on "God moral i teori og praksis"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.