Pressenævnet kritiserer Frihedens Stemme

Nævnet kritiserer Frihedens Stemme for ikke at give Redox mulighed for at kommentere krænkende udsagn.

Frihedens Stemme bragte i februar en artikel om den nynazistiske bevægelse. Af artiklen fremgår at ”… der [er] stor risiko for terror og politisk motiveret kriminalitet begået fra venstreekstreme. Det er bl.a. fra den autonome gruppe Redox, som er omtalt af PET som en venstreradikal bevægelse”.

Redox har klaget til Pressenævnet. Pressenævnet kritiserer Frihedens Stemme for at bringe krænkende og skadelige oplysninger om Redox uden forud at forelægge oplysningerne, således at Redox kunne kommentere de skadelige udsagn og i sammehæng hermed besvare beskyldningerne. Pressenævnet har pålagt os at bringe oven nævnte meddelelse. Hele kendelsen fra Pressenævnet kan læses på: pressenaevnet.dk.

Pressenævnet

Offentliggjort onsdag den 5. september 2018 kl. 21.45

Be the first to comment on "Pressenævnet kritiserer Frihedens Stemme"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.