Autonom kriminalitet til kurdisk demonstration

Lørdag den 24. marts 2018 havde en række kurdere, der af uforklarlige årsager opholder sig i Danmark, indkaldt til demonstration, der begyndte på Vesterbros Torv. Demonstrationen handlede om en kurdisk by, som efter det oplyste bliver bombet. Til demonstrationen deltog en masse i Danmark boende kurdere, som åbenbart ikke havde lyst til at rejse hjem til deres landsmænd og rent faktisk gøre noget aktivt for at hjælpe dem. I stedet foretrak de herboende kurdere at gå på københavnske gader og udgyde det ret selvindlysende synspunkt, at angreb på civile ikke bør finde sted i krig.

Til demonstrationen var også masser af kendte venstreekstremister, herunder den dømte voldsmand Erik Storrud, der henvendte sig til Frihedens Stemme før demonstrationens begyndelse og foreslog, at Frihedens Stemme smuttede.

En yngre autonom kvinde henvender sig under demonstrationen, fordi hun kan fortælle Frihedens Stemme, at kurderne til demoen føler sig utrygge ved pressens tilstedeværelse. Så kommer hun i tanke om, at det vist nok i virkeligheden er de autonome fra Ungdomshuset, som vil have, at Frihedens Stemme smutter.

Senere på Vesterbros Torv kom den dømte voldsmand Erik Storrud og en anden autonom hen til Frihedens Stemmes og chikanerede, så det ikke var muligt for Frihedens Stemme, idet de holdt flaget foran vores kamera, så vi var forhindrede i filme demonstrationen. Det stoppede først, da vi bad om hjælp fra det tilstedeværende politi.

Efter demonstrationen udviklede der sig gadekampe mellem kurdere og tyrkere, hvilket Københavns Politi oplyste til Ekstra Bladet. Cirka 25 personer deltog i kampene, som i følge kurderne skyldtes, at herboende tyrkere angreb dem. I Tyrkiet og i den muslimske kultur er den beskrevne adfærd – at begå masser af vold – meget almindelig. Det har ikke været muligt for Frihedens Stemme at få en kommentar fra de kæmpende kurdere og tyrkere om, hvorfor de ikke allesammen rejser hjem til Tyrkiet, når de nu stadig opfører sig 100 % i overensstemmelse med deres egen kultur.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Erik Storrud til denne artikel.

Synspunkt

Frihedens Stemmes synspunkt er, at kurderne intet har at gøre i Danmark, hvilket tyrkerne heller ikke har. De skal alle rejse hjem. Frihedens Stemmes synspunkt er også, at venstreekstremister skal straffes hårdest muligt, fordi de ikke er modtagelige for saglig argumentation. De har ofte dyssociale personlighedstræk.

Be the first to comment on "Autonom kriminalitet til kurdisk demonstration"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.