Frihedens Stemmes journalist Rasmus Paludan er til stede i Retten i Næstved i sagen mod Philip Westh

I dag er den første af 16 retsdage, som er afsat i sagen mod Philip Westh, der også er kendt som “Korsørmanden”. Frihedens Stemme rapporterer fysisk fra retten.

Frihedens Stemme var det eneste medie, der allerede før grundlovsforhøret rapporterede, at den sigtede i sagen, der i pressen bl.a. er benævnt “Korsørmanden”, hed Philip Patrick Westh.

Det gjorde vi, fordi oplysningerne allerede havde spredt sig på sociale medier, men også fordi der var falske oplysninger på sociale medier med navne på andre personer.

Ikke ulovligt, fordi offentliggørelsen skete før navneforbuddet

Det fremgår af vores artikel, at den var offentliggjort den 17. april 2023 kl. 10.33. Grundlovsforhøret, hvor der blev nedlagt navneforbud om Philip Patrick Westh, begyndte først kl. 11.00.

Vores artikel med Philip Patrick Wesths navn var derfor offentliggjort inden navneforbuddet og dermed ikke ulovlig eller strafbar.

Politiet: Frihedens Stemme har ikke overtrådt loven

Derfor overraskede det os overhovedet ikke, da vi den 3. juli 2023 fik en afgørelse fra Midt- og Vestjyllands Politi, hvor det blev besluttet, at der ikke skulle føres nogen sag mod os vedr. påstået overtrædelse af navneforbuddet.

Hverken denne journalist Rasmus Paludan, den anvarshavende redaktør (også Rasmus Paludan) eller udgiveren af Frihedens Stemme (som er Frihedens Stemme ApS) har nogensinde været sigtet for at overtræde navneforbuddet vedr. Philip Patrick Westh.

Frihedens Stemme følger fortsat sagen mod Philip Patrick Westh.

Be the first to comment on "Frihedens Stemmes journalist Rasmus Paludan er til stede i Retten i Næstved i sagen mod Philip Westh"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.