Ukendte Kristian Kornø fra Ekstra Bladet: “Sit pseudomedie!”

Rasmus Paludan i Faaborg (Foto: Rasmus Paludan)
Rasmus Paludan i Faaborg (Foto: Rasmus Paludan)

En ukendt “journalist” med navnet Kristian Kornø udtaler i en ukendt podcast på Ekstra Bladets hjemmeside til kriminalreporter Bjarke Vestesen, at Frihedens Stemme er Rasmus Paludans “pseudomedie”

Det er for det første ikke rigtigt, hvad Ekstra Bladet skriver og siger. Frihedens Stemme har aldrig lagt “hele anklageskriftet ud”. Vi har citeret de 10 gerningsbeskrivelser, fordi det er relevant for offentligheden og beskyttet af Den Europæiske Menneskerettighedskonventions art. 10.

Jeg har aldrig hørt om Kristian Kornø, men han sidder og sviner mig til i en ret ukendt podcast på Ekstra Bladets hjemmeside den 19. januar 2024.

Men nej, Frihedens Stemme er ikke mit medie, og det er heller ikke et pseudomedie.

Det har siden 2017 været anmeldt til Pressenævnet og dermed lige siden sin start været en elektronisk avis omfattet af medieansvarsloven.

Ejeren er Frihedens Stemme ApS.

Det er rigtigt, at jeg er ansvarshavende redaktør, men det bliver det ikke et pseudomedie af.

Det er vel snarere sådan, at Ekstra Bladet er et pseudomedie, fordi bladet lægger sig fladt ned og adlyder, når politiet og justitsministeren siger, at bladet ikke bør offentliggøre detaljer fra de seneste 10 års mest omtalte straffesag?

Frihedens Stemme – tør, når Ekstra Bladet tier!

Be the first to comment on "Ukendte Kristian Kornø fra Ekstra Bladet: “Sit pseudomedie!”"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.