Afsløring: Annette Heick fortsætter med at lyve – og det gør hendes mand Jesper Vollmer også

Kort over Rasmus Paludans placering i Allinge den 15. juni 2023 i forhold til Annette Heicks virksomhed
Kort over Rasmus Paludans placering i Allinge den 15. juni 2023 i forhold til Annette Heicks virksomhed

Det var den 16. juni 2023 på Folkemødet i Allinge, at Annette Heick blev landskendt, da hun til en måbende Ditte Okman live i B.T.’s podcast “Det, vi taler om” fortalte , at hun havde fået politiet til fysisk at smide Rasmus Paludan væk fra Strandvejen i Allinge. Det viste sig at være løgn.

Frihedens Stemme kan nu afsløre, at Annette Heick fortsætter med sine løgne om, hvad der skete på Strandvejen i Allinge torsdag den 15. juni 2023, som var den første dag af Folkemødet 2023.

Annette Heick, som ikke rigtigt er kendt for noget særligt, kom ind i sit livs største shitstorm, da hun blev afsløret som en gemen løgner på Folkemødet 2023.

I podcasten “Det, vi taler om” den 16. juni 2023 påstod hun, at hun dagen inden havde ringet til de rigtige og fået politiet til at komme med 2 busser, som 10 politibetjente smed Rasmus Paludan ind i. Det viste sig at være løgn det hele.

Imidlertid stopper hun ikke med at lyve til aviserne, og det viser sig også, da B.T. interviewer hende på årets Roskilde Festival.

Annette Heick har selv skabt den sag, som hun nu frasiger sig forbindelsen til

Den 2. juli 2023 udtaler Annette Heick til B.T.:

“Det går vi så dejligt glip af. Det har fyldt absolut ingenting hjemme hos os. Vi ser ikke netaviser, og vi er ikke på de sociale medier, så det har kun været sms’er fra et par venner, der har spurgt, om jeg er okay […]”

Annette Heicks udtalelse til B.T. den 2. juli 2023

Denne udtalelse står dog i modsætning til de faktiske omstændigheder, da det var Annette Heick selv, der valgte at deltage i en podcast og fortælle om hændelsen. At næsten hele hendes fortælling var løgn, ændrer dog ikke på, at Annette Heick i mange år ikke har fået større pressebevågenhed end netop i forbindelse med, at hun forulempede Rasmus Paludan i Allinge.

Jesper Vollmer lyver og påstår, at Rasmus Paludan har kontaktet ham og Annette Heick – Rasmus Paludan har aldrig i sit liv kontaktet nogen af dem

Som det fremgik tydeligt af video fra samtalen mellem partileder, redaktør, journalist, advokat (L) og ærkebiskop Rasmus Paludan og Annette Heick, så var det Annette Heick, der uopfordret rettede henvendelse til Rasmus Paludan den 15. juni 2023. Han har efterfølgende udtalt, at han ikke anede, hvem hun var. Han anså blot, at hun var et tilfældigt hysterisk kvindemenneske, og det er stadig hans opfattelse, selvom han nu er informeret om, at hun hedder Annette Heick.

Imidlertid prøver Annette Heicks mand Jesper Vollmer nu at ændre fortællingen om begivenheden med en rendyrket løgn. Af B.T.’s artikel fremgår:

“Parret har da også fået lov til at slippe for Rasmus Paludan efterfølgende, for han har ikke kontaktet dem yderligere.”

Tekst i B.T.’s artikel

Rasmus Paludan har aldrig kontaktet hverken Annette Heick eller hendes mand Jesper Vollmer, hvorfor det er en usand påstand, at han ikke har kontaktet dem “yderligere”.

Jesper Vollmer udtaler til B.T.:

“Det er ligesom med banditten i skolegården. Man skal bare vende ryggen til og lukke af for det, for begynder man først at bokse og sige ting tilbage, så går det jo galt,”
“Så han skal bare ties ihjel!”

Jesper Vollmers udtalelse til B.T. den 2. juli 2023

Det er umiddelbart svært at forstå Jesper Vollmers udtalelse, da sagen kun opstod, fordi Annette Heick uopfordret rettede henvendelse i ophidset sindstilstand til Rasmus Paludan. At sammenligne Rasmus Paludan med en “bandit” savner også umiddelbart mening, da Rasmus Paludan blot ytrede sig politisk ved Folkemødet i sin egenskab af partileder for Stram Kurs.

Rasmus Paludan råbte ikke, og han var ikke foran ægteparret Heicks restaurant

B.T.’s artikel indeholder også den usande påstand, at Rasmus Paludan skulle have råbt foran ægteparret Heicks restaurant i Allinge. Det fremgår af B.T.’s artikel:

“Hele Folkemøde-affæren startede som bekendt med, at Stram Kurs-politikeren råbte ude foran parrets bornholmske restaurant Rå under Folkemødet, mens de havde gæster fra ‘øverste, øverste, øverste hylde’.”

Tekst fra B.T.’s artikel den 2. juli 2023

Rasmus Paludan råbte på intet tidspunkt i Allinge, men han talte i en megafon, som gjorde hans stemme højere. Endvidere fremgår det, at Rasmus Paludan ikke stod foran ægteparret Heicks restaurant. Han stod på den anden side af vejen mindst 50 meter væk.

Ægteparret Heicks restaurant “Rå” ligger Strandvejen 38A, mens Rasmus Paludan stod foran Strandvejen 55.

Kort over Rasmus Paludans placering i Allinge den 15. juni 2023 i forhold til Annette Heicks virksomhed
Kort over Rasmus Paludans placering i Allinge den 15. juni 2023 i forhold til Annette Heicks virksomhed

2 Kommentarer på "Afsløring: Annette Heick fortsætter med at lyve – og det gør hendes mand Jesper Vollmer også"

  1. Annette Heick er et ynkelig forkælet pigebarn.

  2. Heick-parret har ikke meget på “øverste, øverste, øverste hylde.”

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.