Afsløring: Tine Paludan løj om sin storebror Rasmus

Digtsamlingen Skyskraber af Tine Paludan
Digtsamlingen Skyskraber af Tine Paludan

Tine Paludan talte direkte usandt i flere opslag på Facebook og udviste antidemokratisk sindelag

Frihedens Stemme kan nu afsløre, at Tine Paludan ikke, som det ellers fremgår af en artikel i B.T. den 19. april 2019, afbrød forbindelsen med sin storebror, advokat (L), redaktør, journalist og ærkebiskop Rasmus Paludan pga. hans politiske holdninger.

Tværtimod havde de 2 søskende ikke haft kontakt i cirka 10 år inden Rasmus Paludan blev landskendt i 2019.

Det var Tine Paludans offentlige opslag på Facebook, der fik B.T. til at krænke Rasmus Paludans privatliv ved at skrive usande oplysninger om forholdet mellem ham og hans søster.

Udemokratisk sindelag

Endvidere opfordrede Tine Paludan folk til at ignorere sin bror, fordi hun syntes, at man skulle undlade at indgå i demokratisk dialog, men bare ignorere folk, som man var uenig med. Tine Paludan mener ikke, at man på nogen måde skal indgå i dialog med Rasmus Paludan, men blot “insistere på, at han fuldstændigt har misforstået alting” og så ignorere ham. Altså en form for mobning og social udfrysning. Det fremgår af artiklen i B.T.

Rasmus Paludan havde aldrig afholdt demonstration forbi søsterens bopæl

Det var også usandt, når Tine Paludan oplyste, at Rasmus Paludan havde afholdt en demonstration, der passerede hendes bopæl i Københavns Nordvestkvarter. Det er aldrig sket. Til gengæld har Rasmus Paludan været menig deltager i en demonstration afholdt af den i slutningen af 2010’erne aktive forening For Frihed (tidl. PEGIDA DK), som kæmpede mod islamiseringen af Danmark og holdt fast demonstration i København den første lørdag i hver måned.

Det var også til en For Frihed demonstration, at Rasmus Paludan lørdag den 1. oktober 2016 ved Mindeankeret i Nyhavn holdt sin berømte “Floder af Blod”-tale, der for alvor gav ham politisk opmærksomhed.

Løgn, at Tine Paludan har forsøgt at tale sin bror imod politisk

Kilder bekræfter over for Frihedens Stemme, at det er løgn, når Tine Paludan påstår, at hun “i årevis har forsøgt og forsøgt at argumentere mod [sin] bror.” De to søskende har aldrig diskuteret udlændingepolitik.

Rasmus Paludan: Måske er det frygt?

Frihedens Stemme har spurgt Rasmus Paludan, hvad han mener om de falske oplysninger fra hans søster. Rasmus Paludan udtaler:

“Disse opslag er fra 2019, og der er altså 4 år siden. I folketingsvalgkampen 2019 blev der skrevet utroligt meget om mit privatliv, og det meste passede ikke! Jeg synes, det er trist, at Tine Paludan fandt behov for at ytre sig offentligt og usandt om mig, men det kan sagtens tænkes, at hun var blevet bange for, at nogen ville skade hende pga. min patriotiske kamp, og at det derfor var frygt, der fik hende til offentligt at udtale afstand. Jeg ønsker hende alt det bedste og har kun de varmeste og mest omsorgsfulde tanker i den retning. Især ville jeg ønske, at hun stopper med at lyve.”

Udtalelse fra Rasmus Paludan om lillesøsters Facebook-opslag

Tine Paludan har udgivet flere digtsamlinger, herunder “Skyskraber”, og arbejder som receptionist.

Be the first to comment on "Afsløring: Tine Paludan løj om sin storebror Rasmus"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.