Den kroatiske politimand Vlado Lentz vil lade Rasmus Paludan blive dræbt uden at gribe ind

SJAKAL I ARABA GÅR GALT - STOPPET AF VLADO #5 (Skærmprint, 27.1.2023)
SJAKAL I ARABA GÅR GALT - STOPPET AF VLADO #5 (Skærmprint, 27.1.2023)

Vlado Lentz fra Kroatien har under sit lange besøg i Danmark arbejdet som politiassistent og fartmåler, men chokerer nu med at afsløre sin koldblodighed og hensynsløshed

Mange kender “Vlado” fra serien Politijagt, hvor han ofte giver bøder til danskere, mens han nøjes med at give advarsler til personer fra Mellemøsten eller Afrika. Folk fra Pakistan og Afghanistan er også ofte nogle “gode drenge” i kroatens øjne. Se video længere ned i artiklen!

Hvad der dog muligvis kan chokere mange er, at Vlado Lentz, der er 63 år gammel og fra Kroatien, ikke vil gøre noget, hvis Rasmus Paludan bliver overfaldet eller myrdet lige foran øjenene på ham.

Det har Vlado Lentz selv udtalt i en YouTube-video fra 27. januar 2023, hvor han går rundt på Blågårds Plads med en YouTuber. Det sker i vidoen SJAKAL I ARABA GÅR GALT – STOPPET AF VLADO #5. Samtalen forløber således:

YouTuber: “Det værste, der er sket på den her plads, ved du hvad, det er?”
Vlado: “Nej” YouTuber: “Det er Rasmus Paludan, der var her!”
Vlado: “Jamen han er en klovn!
YouTuber: “Han er en klovn!”
Vlado: “Ja. Fuldstændig! Han er totalt uden for …”
YouTuber: “Ville du anmelde mig, hvis jeg gav ham en trykker, der rykker?” [YouTuber viser med sin krop et spark nedad]
Vlado: “Det kommer an på, om jeg er privat eller jeg er politi!” [Vlado griner]

Vlado Lentz’ udtalelser til YouTuber på Blågårds Plads i video fra 27. januar 2023

Frihedens Stemme har bedt om en kommentar fra Vlado Lentz og hans arbejdsgiver Midt- og Vestsjællands Politi. Udover en anmodning om kommentar, har Frihedens Stemme stillet dem disse spørgsmål:

 1. Lever kroaten op til decorumkravet i tjenestemandslovens § 10 (“Tjenestemanden skal […] såvel i som uden for tjenesten vise sig værdig til den agtelse og tillid, som stillingen kræver.”), når han udtaler om en meget kendt politiker og forsvarsadvokat, at vedkommende er en “klovn”?
 2. Lever kroaten op til decorumkravet i tjenestemandslovens § 10, når han tilkendegiver, at han ikke vil gribe ind, hvis han uden for tjenesten er vidne til, at Rasmus Paludan bliver udsat for voldeligt overfald?
 3. Hvilke andre danskere, forsvarsadvokater og politikere vil kroaten lade blive overfaldet uden at gribe ind?
 4. Har kroaten slet ikke forstået, at han med sin adfærd underminerer tilliden til alle ansatte i Midt- og Vestsjællands Politi og tilliden til alle politifolk i Danmark? Også de mange politifolk, som ikke som ham selv er kroater, men rent faktisk er danske og har grund til at opholde sig i Danmark?
 5. Rasmus Paludan oplyser, at han er dybt chokeret over, at en fremmed gæst i dansk politi er så voldselskende og modbydelig, hvorfor Paludan ser sig nødsaget til at informere Politiets Efterretningstjeneste om, at kroaten udgør en trussel både mod Paludans personlige sikkerhed og mod danske interesser i almenhed. Erkender kroaten og Midt- og Vestsjællands Politi, at kroaten er voldelig, voldselskende og en sikkerhedsrisiko?
 6. Hvorfor er kroaten stadig ansat?
 7. Hvornår rejser den uforskammede kroat hjem til Kroatien?

Spørgsmål afsendt 20. april 2023 fra Frihedens Stemme til Vlado Lentz og Midt- og Vestsjællands Politi

Intet svar fra Vlado og Politiet

Den 21. april 2023 har Midt- og Vestjællands Politi svaret: “Tak for jeres henvendelse. Vi vil nu undersøge sagen nærmere og har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer.” Frihedens Stemme har ikke siden hørt fra hverken Vlado Lentz eller fra Midt- og Vestjællands Politi.

6 Kommentarer på "Den kroatiske politimand Vlado Lentz vil lade Rasmus Paludan blive dræbt uden at gribe ind"

 1. hvad mon Vlados IQ er? men hold kæft taber, tak for, at få denne oplysning om Vlado, så Vlado, rejs hjem🤘

 2. Det danske, usle, kujonerede dhimmi politi, bliver først værdige til at tjene danskerne den dag de måtte frygte os danskere mere end deres kæledyr fra MENAP-landene.

  Et faktum flere og flere danskere gør sig smertlige erfaringer med.

 3. Det ses tydelig at Politikorpset er befængt med Kollaboratører, bl.a. med denne Kroatiske skiderik.
  Og alle de bevæbnede islamiske Shariabetjente der fiser rundt.

 4. Det handler om den Halshuggede Skolelære.

  https://24nyt.dk/mordet-paa-samuel-paty-har-en-afskraekkende-effekt/

  Regeringen afviste den 10. maj et beslutningsforslag om at gøre undervisning i muhammedkrisen obligatorisk og at udarbejde materiale til læringsportalen Emu. Dette skete med henvisning til sikkerhedsrisikoen. Drabet på den franske lærer Samuel Paty skaber fortsat frygt blandt undervisere, og med denne beslutning giver man efter for voldsmandens veto.

 5. Jeg tænker:
  Hvorfor al den tavshed.
  Er det navneforbudet der driller, familien til vedkommende har jo også selv offentlig gjort navnet.

  Noget andet:
  https://24nyt.dk/politiet-mellemoestlig-mand-skal-findes/
  Politiet: Mellemøstlig “Vandal med tjæreskæg” skal findes.

  Nu er det jo sådan; At man har større chance for at finde ham hvis man kende lidt til hvilken navn “Vandalen har” Det ved politiet nok godt, men vil ikke skrive det.!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.