Kommentar: Onkel Reje er ikke for børn – slet ikke børn 3-6 år gamle

Mads Geertsen som Onkel Reje i Legoland i Billund
Mads Geertsen som Onkel Reje i Legoland i Billund

Kulturparnasset er gået amok i sit forsvar af Onkel Reje, som i en anmeldelse af en henrykt anmelder er blevet beskrevet som “dybt pervers“! (Kulturtid, Anmeldelse af Louise Kjeldsen, 15. oktober 2017)

Et billede af Onkel Reje fra en af hans optrædender i “cirkus” viser, at han er nøgen bortset fra en læder-bh, læder-trusser og en rød hjelm, mens han sidder oven på en stående mand, hvor Onkel Reje har sit hoved i mandens ansigt. Onkel Reje er en let buttet bleghvid mand i begyndelsen af 50’erne med fuldskæg. Han optræder på lignende måde i tvprogrammer tiltænkt 3-6-årige børn.

Onkel Reje hedder i virkeligheden Mads Geertsen.

Hvis man mener, at det, der er beskrevet, på nogen som helst måde kan være passende som underholdning til 3-6-årige børn, så bliver jeg nødt til at protestere!

Jeg vil gerne begrunde, hvorfor jeg finder det uacceptabelt. Der er mange grunde, men jeg vil nævne 2:

1. Mads Geertsen påvirker meget små børn til at tro, at det er normalt for en voksen mand med skæg at iklæde sig læderundertøj beregnet til kvinder. Det er ikke normalt! Det er et led i en ideologisk kamp, hvor DR og Mads Geertsens venner i “Kulturparnasset” vil påvirke og omforme børn, så de tror, at hvad som helst er normalt og acceptabelt. Altså omforme børn til kulturrelativister, kulturmarxister og postmodernister: hvad som helst er normalt og acceptabelt, fordi “vi er woke”.

Jeg er overbevist om, at den ideologiske fremfærd vil ødelægge det danske samfund og danskernes liv, hvis den vinder. Børn bliver ikke glade af, at de fra 3-6-årsalderen bliver forvirret i forhold til, hvilke normer, der gælder i samfundet eller i forhold til, hvilket køn de er. Mads Geertsen prøver at bilde børn ind, at de kan vælge deres køn – og at det er normalt at opføre sig som det modsatte køn. Begge dele er løgne, som strider imod virkeligheden og mod naturen.

2. Det er dårlig underholdning for enhver. At underholde ved som mand at iklæde sig kvindetøj og bagatellisere og latterliggøre sadomasochisme er noget af det mest uoriginale og intetsigende, jeg kan forestille mig. Jeg har intet imod udfordring af kønsroller og seksuel adfærd i kunstnerisk sammenhæng, men der bliver nødt til at være et gran af talent eller kunsterisk evne. Mads Geertsen har hverken det ene eller det andet. Han er komplet uduelig og uinteressant og får til sammenligning Fie Lauersen til at fremstå som vor tids Leonardo da Vinci.

Be the first to comment on "Kommentar: Onkel Reje er ikke for børn – slet ikke børn 3-6 år gamle"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.