Fremmed kriminel dømt: Shiela Sistani røvede 92-årig dansk kvinde og skubbede hende omkuld for 300 kr.

Den 10. juni 2022 kl. 12.55 skubbede den fremmede tilvandrer Shiela Sistani (født 12. marts 1974) en 92-årig etnisk dansk dame omkuld ved elevatoren i en opgang i Odense, så den indfødte faldt ned og lå på jorden, hvorefter den fremmede fjende og kriminelle Shiela Sistani fratog den hjælpeløse danske kvinde 300 kroner. 

Den 13. marts 2023 blev Shiela Sistani af Retten i Odense idømt 4 måneders fængsel og en advarsel om udvisning! (SS 5-6879/2022).

Folketinget har skylden

Det er Folketinget, der har besluttet, at fremmede fjender, der overfalder og røver 92-årige danske kvinder, skal have lov at blive i Danmark.

5 Kommentarer på "Fremmed kriminel dømt: Shiela Sistani røvede 92-årig dansk kvinde og skubbede hende omkuld for 300 kr."

 1. Jo Jo Det improterede rås, har man nok af, men det synes Inger Støjberg ikke.
  Inger er til at stole på.

  https://ksdha.wordpress.com/2023/03/25/folketingets-hjemmeside-afslorer-stojberg-beordrede-sit-parti-til-at-stemme-ja-til-dansk-statsborgerskab-til-hundredvis-af-muslimer-selv-blev-hun-vaek/?fbclid=IwAR0Uf4ojJW7TBTXYp7DfQb6TmfoS_tHzktfbdHcgTtzwx-lTMadWhDbq0KQ

  Men jeg kan da vidst trøste med, at politikerne en dag kommer til at stå til ansvar for deres Landsforræderi. Det kan jo ikke blive ved på denne måde.

 2. Se hvad de Kriminelle Islamiske svin foretager sig.
  https://urbanscoop.news/therapeofbritain/

  • Der er meget mere på ovenstående link:
   Forsmag:
   Hos Urban Scoop bryder vi os ikke meget om politisk korrekthed, vi bryder os ikke meget om medietildækning eller fejhed, vi betragter mangel på journalistisk integritet som en plage for den globale befolkning og en konsekvens af politisk håndsrækning kombineret med korporativisme , globalistisk, neoliberalt hegemoni.

 3. Afghaner dræber to uskyldige i Portugal. Men ifølge “lederen” af de afghanske flytninge i Portugal var der selvfølgelig en undskyldning for gerningen:

  “Omed Taeri, president of the Association of the Afghan Community in Portugal, said the suspect had shown “signs of anxiety and desperation” at his daily struggle to be able to feed his children with the scarce resources he had.”

  De VIL bare ikke tage nogen skyld på sig nogensinde.

  https://www.mirror.co.uk/news/world-news/two-generous-women-killed-knifeman-29576386

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.