Teenagere sigtet for dobbeltdrab: Hvorfor må vi ikke kende etniciteten på de sigtede?

En 16-årig og en 17-årig er sigtet for at dræbe to unge mænd med serbisk baggrund og knivstikke en tredje mand i Taastrup. Det eneste, vi må vide, er, at de formodede gerningsmænd er spinkle, mørkhårede og har skæg. Intet om hudfarve, etnicitet eller religion.

De sigtede har “mørkt hår” og “skægvækst på hagen”.

Det var den 17-årige indvandrer, Petar Stesevic, der blev dræbt i et knivopgør i Taastrup – sent mandag aften. Offerets far er den 46-årige serber Nenad Stesevic, der kom til Danmark i 1998.

Ekstra Bladet skriver:

Far i dyb sorg: Drømmesøn dræbt af knivstik

– Forældre skal ikke lægge deres børn i graven, siger ulykkelig far til Ekstra Bladet efter det dobbelte knivdrab på hans 17-årige søn og en et år ældre barndomsven


(PS: Hvis nogen har valide oplysninger i denne sag, må de gerne kontakte Frihedens Stemme)


Se også Rasmus Paludan i Hollywood

Læs også Weekendavisen ‘s Søren K. Villemoes beskyldes for at være zionist og fascist efter kritik af palæstinensisk propaganda 

1 Kommentar på "Teenagere sigtet for dobbeltdrab: Hvorfor må vi ikke kende etniciteten på de sigtede?"

  1. Jeg har det efterhånden sådan at hvis der ikke opgives en etnicitet på – sigtede – gerningsmænd ,så er de automatisk afstammelse fra fremmede lande.
    Derimod såfremt det er etniske danske, så skal signalmentet nok komme frem i form af at den sigtede var lys i huden-eller-håret, talte dansk etc.
    Måske er det blevet en bevidst strategi fra myndighedernes side af…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.