Wakefield: Den lille kalif spillede på samme tid good cop og bad cop

Christian Marcussen skriver på Facebook om den autistiske dreng i Storbritannien, som blev truet, fordi han havde gjort “skade” på koranen:


I England er fire 14-årige elever blevet suspenderet efter, en af dem (med svær autisme) tog en koran med i skole som følge af et tabt væddemål. Koranen endte med at få en krølle på forsiden og smuds på side to (se fotos i kommentarfeltet).

Der var rygter om, at koranen var blevet brændt og sparket til, så der var stor opstandelse i det muslimske miljø. Den slags ved vi godt, hvordan kan ende, og det vidste skolen også.

Derfor iværksatte skolen straks en storstilet efterforskning for at afdække, hvad der var sket. Alt dette i tæt samarbejde med imamer, en (muslimsk) lokalpolitiker og politiet!

30 elever blev afhørt af skolen, som også har lovet at fremskaffe overvågningsbilleder. Indtil videre tyder det på, at der blev læst højt af koranen, og en elev slog den ud af hånden på en anden elev, så den altså fik en lille skade.

Alt dette kulminerede i fredags med et livestreamet stormøde fra den lokale moske, som nok er noget af det uhyggeligste og kvalmefremkaldende, jeg længe har set.

Til stede var alle parter – inklusiv politiet og den autistiske drengs mor, som brødebetynget (og nu iført tørklæde), kunne fortælle, hvor ked af det hun og drengen var. Hun kunne også fortælle, at de sammen efterfølgende havde læst og lært en masse om islam. Nu vidste de, hvordan koranen skulle behandles.

Drengen og familien har modtaget utallige trusler, men moderen forsikrede den muslimske forsamling om, at hun ikke ønskede nogen retsforfulgt, men blot at hendes søn ikke kom noget til.

Det hele kan bedst beskrives som en form for shariadomstol, hvor imamen igen og igen prædikede det dobbelte budskab om, at muslimer er villige til at dø i forsvaret for koranen, og at man aldrig vil finde sig i krænkelser – men at islam selvfølgelig er fredens religion, og vold ikke er det rette svar, selvom volden og vreden tydeligvis lå lige under overfladen.

Det er hårrejsende at se politiet, moderen og skolelederen sidde der på anklagebænken, mens imamen lyttede på og allernådigst godkendte deres forklaringer. På den måde spillede den lille kalif på samme tid både good cop og bad cop. Underkast jer – sig undskyld – og så kan jeg måske styre masserne.

Det er hårrejsende, fordi hele denne vanvittige situation med underkastelse og erklæringer om respekt så tydeligt er båret frem af frygt og en meget virkelig risiko for vold og optøjer. Derfor leger alle med på dette totalteater – politiet, politikere, muslimerne, skolen, forældrene. Alle leger med og accepterer den nye virkelighed, fordi ingen tør andet.

Jeg vil aldrig se sådan en skueproces i Danmark.

Christian Marcussens Facebookopslag.

Rasmus Paludan fra Stram Kurs brænder koranen foran den britiske ambassade i København i sympati med den autistiske dreng i Wakefield i England.

(Foto: Rasmus Paludan brænder koranen for Storbritanniens ambassade i København)


Se også Rasmus Paludan om hur PET drar in hans livvaktsskydd om han bränner Koranen

Læs også Kunstner klager til Pressenævnet over Redox’ negerkonge-artikel 

4 Kommentarer på "Wakefield: Den lille kalif spillede på samme tid good cop og bad cop"

  1. “Jeg vil aldrig se sådan en skueproces i Danmark.”

    Det vil jeg med garanti heller ikke.
    Men for mig at se: Sover Danskerne i timen.!

  2. Fremragende tale af Rasmus 👍👌✌️
    Ved ikke, hvad der sker for englænderne, men det er efterhånden tydeligt, ligesom i Danmark, at de og deres samfund er dybt infiltreret af islam. Meget trist at konstatere. Vi er i Vesten dybt presset og trængt op i et hjørne af forskellige slags totalitære kræfter, hvoraf islam ovenikøbet kun udgør én af dem.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.