Spritkørsel: Kresten Schultz-Jørgensens forklaring giver ikke mening

6. marts 2023 fortæller Kresten Schultz-Jørgensen, at han parkerede sin bil ved Hellerup Station (én kilometer fra sit hjem). To dage senere fortæller Kresten Schultz-Jørgensen, at han satte bilen mellem 2 og 2,8 kilometer fra hjemmet. 

I Ekstra Bladet 6. marts 2023 fortæller Kresten Schultz-Jørgensen, at han parkerede ved Hellerup Station og kørte med toget til et arrangement inde i København. Hvis det er korrekt, vil bilen holde cirka én kilometer fra Kresten Schultz-Jørgensens bopæl.

I Københavns byret 8. marts 2023 fortæller Kresten Schultz-Jørgensen, at han parkerede på Østerbro-delen af Ryvangs Allé (den blå stiplede linje). Der hvor den blå stiplede linje ophører, bliver Ryvangs Allé til et andet postnummer (2900 Hellerup).

Det område ligger mellem 2 og 2,8 kilometer fra Kresten Schultz-Jørgensens bopæl.

Hvorfor parkerer Kresten Schultz-Jørgensen bilen endnu længere fra sin bopæl? Og spadserer tilbage til stationen? Der er tale om en afstand, der næsten svarer til afstanden fra Kresten Schultz-Jørgensens hjem til Hellerup Station. 

I stedet kunne Kresten Schultz-Jørgensen bare have parkeret derhjemme og være gået den ene kilometer til Hellerup Station. 

Grænsen mellem Østerbro og Hellerup-bydelene er også det punkt, hvor Kresten Schultz-Jørgensen bliver registreret af politiet, da han kører for stærkt (se den gule prik). 

Vi ved altså, at Kresten Schultz-Jørgensen er godt oppe i fart ved dette punkt. Og han har parkeret før den blå stiplede linje. 

Der er noget mærkværdigt ved Kresten Schultz-Jørgensens forklaringer. Et bud på en forklaring kan være, at Kresten Schultz-Jørgensen har kørt spritkørsel noget længere, end han har meldt ud. Han kan for eksempel have hentet sin bil ved sit firma længere inde på Østerbro – ikke så langt fra Langelinie – og have kørt derfra.

Frihedens Stemme har skrevet til Kresten Schultz-Jørgensen med henblik på at indhente en kommentar til Schultz-Jørgensens spritrute. Kresten Schultz-Jørgensen er ikke vendt tilbage på Frihedens Stemme henvendelse.

Også Simon Andersen fra 24syv stiller spørgsmålstegn ved Kresten Schultz-Jørgensens forklaring.

Eliten roser Kresten Schultz Jørgensens Facebookopslag.

Forfatter Helle Rabøl Hansen, journalist Jesper Elmholt Gisli, der var bagmanden bag løgnehistorien om Stram Kurs og “barnebegravelsen”, faglig konsulent Irina Frost, bestyrelsesformand i AGF A/S – Lars Fournais, Børge Solkær, erhvervskommentator Henrik Ørholst, ekstern lektor Niels Kühl Hasager, strategisk rådgiver Lone Johnsen, Dorte Buhl, Elias Ingimar Eliasson, Søren Schriver, fotograf Lars Van Der Bech, Anne Søgaard, journalist Kaj Spangenberg og freelancejournalist Annemette Schultz Jørgensen hylder på Facebook blandt andet Kresten Schultz Jørgensens “ærlighed”.


Se også Over for ikkemuslimer skulle man bruge ord som ligeværd og dialog; Islam Net ‘s taqiya 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.