Den farlige spritbilist Kresten Schultz-Jørgensen elsker De Radikale

Mediemanden Kresten Schultz-Jørgensen kørte spritkørsel med en promille på 1,31. Kresten Schultz-Jørgensen har stemt på De Radikale, er ven med fremtrædende radikale politikere og kalder sexkrænkeren Morten Østergaard for en hædersmand.

Kresten Schultz-Jørgensen (der kalder sig Kresten Schultz Jørgensen på sociale medier) har et ualmindeligt godt øje til Det Radikale Venstre.

Eliten roser Kresten Schultz Jørgensens Facebookopslag.

Forfatter Helle Rabøl Hansen, journalist Jesper Elmholt Gisli, der var bagmanden bag løgnehistorien om Stram Kurs og “barnebegravelsen”, faglig konsulent Irina Frost, bestyrelsesformand i AGF A/S – Lars Fournais, Børge Solkær, erhvervskommentator Henrik Ørholst, ekstern lektor Niels Kühl Hasager, strategisk rådgiver Lone Johnsen, Dorte Buhl, Elias Ingimar Eliasson, Søren Schriver, fotograf Lars Van Der Bech, Anne Søgaard, journalist Kaj Spangenberg og freelancejournalist Annemette Schultz Jørgensen hylder på Facebook blandt andet Kresten Schultz Jørgensens “ærlighed”.

Kresten Schultz-Jørgensen er “Kreativ Direktør & Partner, har stiftet Schultz J & Goll (tidligere Oxymoron, red.) og er en af ​​de mest efterspurgte strategi- og kommunikationsrådgivere i Danmark. Han har i 30 år arbejdet med politik, forretningsudvikling og kommunikation, herunder som kommunikationsdirektør, i centraladministrationen og som redaktør på tre aviser”, fremgår det af Schultz J & Goll’s hjemmeside.

Se også Aftonbladet förföljer de som betalade Rasmus Paludans koranbränningar

Læs også Kriminalisering af Facebookmemes 

Be the first to comment on "Den farlige spritbilist Kresten Schultz-Jørgensen elsker De Radikale"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.