Eliten i chok: Taget for spritkørsel

Du kender ham fra medierne, men onsdag bliver han stillet for en dommer i Københavns Byret. Sagen er klar: Spirituskørsel med 1,31 alkoholpromille samt en stor hastighedsovertrædelse. Kresten Schultz Jørgensen planlægger at tilstå alt.

Kresten Schultz-Jørgensen er “Kreativ Direktør & Partner, har stiftet Schultz J & Goll (tidligere Oxymoron, red.) og er en af ​​de mest efterspurgte strategi- og kommunikationsrådgivere i Danmark. Han har i 30 år arbejdet med politik, forretningsudvikling og kommunikation, herunder som kommunikationsdirektør, i centraladministrationen og som redaktør på tre aviser”, fremgår det af Schultz J & Goll’s hjemmeside.


Se også Polisen väntar snart bakslag i domstol om Rasmus Paludan får bränna Koranen

Læs også Rektor på Forfatterskolen – Pablo Llambias – stopper efter sag om sexchikane 

Be the first to comment on "Eliten i chok: Taget for spritkørsel"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.