Erdogan og USA sætter den danske grundlov ud af kraft

Kommentar af Uwe Max Jensen:

Rasmus Paludan brænder koranen foran den britiske ambassade i København. Hvis han brænder koranen foran Tyrkiets ambassade, mister han sin livvagtsbeskyttelse.

Rasmus Paludan har efter koranafbrændingen foran den tyrkiske ambassade i Stockholm modtaget mere end 100 dødstrusler dagligt, så en fjernelse af Paludans livvagter vil alt andet lige sætte ham i en meget udsat position. Truslen om fjernelsen af livvagter er derfor en de facto begrænsning af det, der burde være Rasmus Paludans grundlovssikrede ytringsfrihed. Men i praksis er det altså islamisten Erdogan og Nato / USA, der bestemmer, hvordan danskerne kan bruge deres ytringsfrihed.

Det var Enhedslisten, der stod bag det lovforslag, der fik skrottet blasfemiparagraffen. Det ville klæde partiet at støtte op om, at dansk lovgivning gælder i Danmark, og at den ikke skal detailreguleres fra Tyrkiet og USA.

Rasmus Paludan fra Stram Kurs med en brændende koran foran Storbritanniens ambassade i København.


Se også Rasmus Paludan får inte längre demonstrera framför ambassad och moské

Læs også Urban Dawn vol. 2 kurateret af aalborgensiske Rasmus Ejaas Fischer 

Be the first to comment on "Erdogan og USA sætter den danske grundlov ud af kraft"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.