Ærlig Enhedslisten-vælger: Usikker på om politiske modstandere skal dø

Da Liste Ø-vælgeren og LGBT-debattøren Mikkel Storgaard Knudsen bliver spurgt om, han ønsker, at to af hans politiske modstandere skal dø – lyder svaret: “Det ved jeg fandme ikke”.

Udvekslingen mellem Christian Marcussen og Mikkel Storgaard Knudsen stammer fra det sociale medie Twitter, hvor venstrefløjsdebattører jævnligt giver udtryk for deres had til anderledes tænkende. Opslaget, som Marcussen og Knudsen debatterer, er fra 4. marts 2023. Det er skrevet af Esben Weiergang Larsen, der stiller spørgsmålstegn ved, om små børn skal overvære noget, der minder om et stripshow udført af en tårnhøj sort dragqueen. Det hører med til historien, at den omtalte Enhedslisten-vælger Mikkel Storgaard Knudsen også påtænker at tvinge sine to politiske modstandere ind i et såkaldt “afradikaliseringsforløb”. Det vækker mindelser om Sovjetunionen og DDR, hvor politiske dissidenter blev “afradikaliseret” i arbejdslejre.


(Foto: Globohomoflag)


Se også Negerkonge besøger Det Kongelige Danske Kunstakademi 

Be the first to comment on "Ærlig Enhedslisten-vælger: Usikker på om politiske modstandere skal dø"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.