Inger Støjberg gav vanvidsmuslim dansk statsborgerskab

I 2015 underskrev Inger Støjberg den lov, der forærede en somalisk indvandrer et dansk pas og statsborgerskab. Halvandet år senere sendte indvandreren sin datter til Somalia for at blive voldtaget, pisket og omskåret.

Den 44-årige somalier er far til otte børn. Den 44-årige kvitterede for statsborgerskabet ved at sende sin retarderede muslimske datter (IQ62) til Afrika for at blive voldtaget, pisket og gift med en 75-årig mand.

Den somaliske mand fik dansk indfødsret (dansk statsborgerskab) foræret af folketinget ved lov nr. 1704 af 21. december 2015.

Lovforslaget (L 36 i samling 2015-16) blev fremsat af Inger Støjberg. Kun Dansk Folkeparti stemte imod.

De 87 folketingspolitikere, der stemte for at give somalieren dansk statsborgerskab, er i en eller anden grad medskyldige, hvis somalieren bliver dømt efter anklageskriftet. Somalierens kriminalitet i forbindelse med sønnen og datterens genopdragelsesrejse til Kenya og Somalia begyndte først, da de 87 folketingsmedlemmer havde givet somalieren dansk statsborgerskab. De 87 folketingsmedlemmer bør derfor stilles for en dommer for at have faciliteret forbrydelser mod et barn i udlandet.

Se også 4 maj 2023 sprider Putins ockupationsmakt Ryssland propagandafilmen om sekten UFO-Sverige

Læs også Facebook: Det er “hadefuld retorik” at forholde sig kritisk til kunstnere, der støtter tyveri og destruktion af den danske kulturarv 

2 Kommentarer på "Inger Støjberg gav vanvidsmuslim dansk statsborgerskab"

  1. Hvis det kan gives, så kan det også fratages.

  2. Inger Støjberg er en løgner og bedrager

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.