Berlingske støtter beslutningsforslag om undervisning i Muhammedkrisen

Eva Gregersen skriver om undervisning i Muhammedtegningerne på sin Facebookprofil:

Berlingske støtter nu på lederplads det nyligt genfremsatte beslutningsforslag om undervisning i Muhammedkrisen.

Beslutningsforslaget er fremsat af seks oppositionspartier (herunder Socialistisk Folkeparti) og går ud på at 1. tilføje Muhammedkrisen som det 30. punkt på den allerede eksisterende historiekanon samt 2. udvikle undervisningsmateriale om Muhammedkrisen til den officielle undervisningsportal emu.dk, som lærerne i folkeskolen frivilligt kan vælge at bruge.

Amalie Lyhne skriver:

“Regeringen har endnu ikke taget stilling til beslutningsforslaget, men der bør ikke være nogen tvivl: Naturligvis skal danske børn undervises i en af de vigtigste begivenheder i nyere dansk historie, som i øvrigt stadig kaster lange skygger den dag i dag.

Det handler om eleverne og deres uddannelse.

Det handler om lærerne, som ikke bør stå alene med det tunge ansvar: Med en plads i historiekanonen og centralt udarbejdet undervisningsmateriale er det de danske myndigheder – og ikke som nu den enkelte lærer – der stiller sig i skudlinjen. (…)

Netop princippet om undervisningsfrihed er centralt. Det er dét, der får blandt andre Danmarks Lærerforening til at være imod forslaget, for hvordan rimer obligatorisk undervisning på lærernes frihed til at undervise, som de vil?

Det er en logisk indvending, som ikke desto mindre rammer fuldstændig forbi. Lærerforeningen glemmer nemlig baggrunden for forslaget: At lærerne ikke har undervisningsfrihed i dag, fordi de risikerer udskamning, alvorlige trusler og i værste fald vold, hvis de tager den ensomme beslutning at oplyse deres elever om emnet. Det fører til selvcensur og undertrykkelse af undervisningsfriheden. (…)

Vi lever i en brydningstid, hvor spørgsmål om kultur, magt og identitet fylder meget, og hvor de vestlige frihedsværdier er i defensiven. Det kræver, at vi står fast – og ikke mindst lærer vores børn, at voldsmanden ikke bør have vetoret.”

Eva Gregersens Facebookopslag.

(Billede: Frihedens ikon – en bog om Muhammedtegneren Kurt Westergaard)

Se også Kvindelig skakmester i bikini 

Læs også Video: Rasmus Paludan anklagar Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg för att ljuga

3 Kommentarer på "Berlingske støtter beslutningsforslag om undervisning i Muhammedkrisen"

 1. Jeg opfordrer til kristendoms undervisning i skolerne.

  Biblen bliver Banned hos BIG-TECH
  https://w3.newsmax.com/General/NMM/Offers/NMM-Crushed-v2?dkt_nbr=6F1212qz3v6n
  Big Techs plan om at BAN Bibelen!

  I sin nye bog, CRUSHED: Big Tech’s War on Free Speech, afslører kongresmedlem Ken Buck, R-Colo., Big Techs chokerende planer om at gøre Bibelen ulovlig.

  Se, en populær bibel-app blev fjernet fra iPhone App Store: Olive Tree Bible
  App.

  Men du har aldrig hørt om det, gjorde du?

  Det skyldes, at denne app blev forbudt i Kina af det onde kinesiske kommunistparti
  (CCP).

  Mere på linket:

 2. Berlingske er, ligesom samtlige andre “borgerlige” aviser, blevet et venstreekstremistisk organ.
  Der er som jeg ser det, ikke længere nogen borgerlige aviser i Danmark, hvis man taler massemedier med betragtelige læsertal, kun rødfacistiske og oikofobiske, korrupte, censurerende, propagandistiske og befolkningsudskiftningsfortalende organer tilbage nu, som alle financieres af den regerende antifriheds politikerjunta.

  • Og nu en “rant”:
   Så længe man her i landet har en situation, hvor politikerne alle som én arbejder determineret og fast besluttet på at udskifte befolkningen og hvor noget, der bare kan fortolkes som kritik af dette, defineres som “racisme” (omdefinering af vadtagne begreber) og derved kriminaliseres, så er der slet ikke noget at tale om. Så skal man ikke engang engagere sig i dialog med de mennesker, der står for den politik. Disse mennesker har omdefineret selve begrebet kriminalitet og derudover indført et censursamfund for at få sat deres politiske modsætninger ud af spillet og hvor kun deres meninger er tilladte og hvor der kun må arbejdes for deres samfundsform. Det er desværre lykkedes. Og man har, ligeledes succesfuldt, kriminaliseret hundredetusindvis af mennesker for at kunne gennemføre en dagsorden, der går ud på at udskifte danskerne med afrikanere og folk fra Mellemøsten- og det ser ganske tydeligt ud til fortrinsvis at være muslimer, der foretrækkes fra de nuværende magthaveres side. Folkefordrivelse og- pr definiton- folkemord på danskerne, med andre ord!
   Så længe kriminaliseringen af kritik af dette vanvid finder sted, så kan den fortsatte befolkningsudskiftning fortsætte.
   Lawfare har været meget effektivt hidtil- og indoktrineringen af ungdommen gennem årtier har betalt sig. Når et lands befolkning er så hjernevasket med “multikuturel”, “grøn” og “klimakrise”-propaganda som den danske (og de europæiske), så danner der sig simpelthen et flertal for at ødelægge landet, dets kultur, dets religion og dets historie.
   Vi taler kort sagt om landsforræderi. Og hvordan bekæmper man massehysteri og masse-landsforræderi?
   Jeg har et forslag, som jeg anser for at være det faktisk eneste mulige svar på den nuværende tilstand (for vi skal have vendt det her NU!!) men det egner sig vist ikke til (digital) tryk.
   Jeg synes så bare at det er soleklart og tydeligt at flertallet ikke længere beskytter mindretallets rettigheder her i landet. Derfor er den eneste løsning i det mindste at skille en del af landet ud, hvor vi andre, der ikke tror på det fornuftige i det samfund, som vores modstandere planlægger og hvor vi ingen rettigheder har (!), så kan bo og så (desværre) overlade resten af landet til multikulturalisterne, de grønne vanvidsmennesker, muslimerne og de totalitære.

   Man prøver jo helt officielt- og temmelig succesfuldt, må jeg tilføje- at drive os andre ud af det etablerede samfund, som nu er omdannet til et sted, hvor kun mennesker, der går ind for den ekstremistiske politik med befolkningsudskiftning af danskerne, oikofobi, grøn tvangskollektivisering, tvangsvaccinering uden gyldig årsag, statsstøttet eutanasi, både i form af selvmordassistance og opfordring til drab på småbørn (hvide etniske kvinder opfordres kraftigt til abort) og de andre totalitære dagsordner, inklusive det digitale Gulag-tvangssamfund, tillades at eksistere.

   Hvem kan leve i sådan et samfund, når det kommer til stykket?
   Og er der nogle her, der har en bedre idé til løsning af dette eksistentielle problem? For jeg har svært ved at se hvordan opinionen her i landet skulle kunne vendes tilbage fra de totalitære vanvidstanker, der dominerer det store flertal i øjeblikket.
   Måske er det bare mig, der har et anfald af paranoia og panik? Det tænker jeg ikke, for det her opslag er temmelig gennemtænkt og overvejet- jeg synes, virkelig at det er den retning, det danske samfund går i.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.