En ny tids islamister 

Kommentar af Uwe Max Jensen:

Det er meget interessant, hvad der sker i øjeblikket. Islamisterne i Danmark har nu fået en styrke, så de med jævne mellemrum kan plante historier om racisme i offentligheden. Eksemplerne er legio.

Vi så den såkaldte barnekistesag, hvor islamisterne i Islamisk Trossamfund (det trossamfund, der stod bag Muhammedkrisen) på et løgnagtigt grundlag, formåede at rejse en sag mod Stram Kurs for at have forstyrret en barnebegravelse.

Sagen blev båret frem af aktivistjournalisten Chili Djuurhus fra lokalmediet Minby og siden spredt til en videre kreds af Berlingske og ikke mindst mediets daværende redaktør – journalist Simon Andersen.

Da det endelig kom frem, hvad der var op og ned i sagen (der var intet barn i kisten og begravelsen var for længst overstået), var medierne stort set ligeglade. Ingen blev stillet til ansvar eller konfronteret med, at de havde ageret som islamisternes nyttige idioter.

Senere lykkedes det for islamisten og asylsvindleren Kodes Hamdi ved hjælp af en hårdt klippet video fra Kastrup Havn at skabe endnu en fortælling om danskernes racisme, som muslimer uafladeligt bliver udsat for.

I denne uge er det så islamisten Maisun Al-aidi, der støtter homohaderne i Viomis, der har plantet en historie om mulig diskrimination af sin søn Jibreel Savvatianos (der fik et afslag på en læreplads som elektriker), i offentligheden.

Denne historie blev båret frem på Facebook af DR-medarbejderen Qasam Ijaz, der er Digital Chikane Officer hos Danmarks Radio. At dømme efter Qasam Ijaz’ Facebookprofil er det kun chikane af muslimer, der interesserer ham. De mange danskere, der bliver udsat for trusler, vold og voldtægt af Qasam Ijaz’ trosfæller, synes ikke at have hans interesse.

Sagerne fortæller os flere ting. Dagens islamister er for fleres vedkommende godt uddannede, og de forstår det danske samfund og muligheden for at skabe stærke offerfortællinger. De har desuden forbindelserne i orden. De har forbindelser i både politik og medier og hos de mange skatteyderfinansierede tiltag, der skal dæmme op for diskrimination.

Senest har islamisterne i form af programmet Det, muslimer taler om på 24syv (og nogenlunde tilsvarende programmer) fået deres egne skatteyderfinansierede medieplatforme. Simon Andersen, der stod bag Berlingskes løgnagtige kampagne mod Stram Kurs i barnekistesagen, er nu chef for 24syv.

Helt anderledes ser det ud for den nationalsindede fløj. Udover Mikael Jalving, der hænger i med det yderste af neglene i mainstreamsammenhæng, og til dels Christian Marcussen og Eva Gregersen fra Berlingske, er islamkritikken stort set forsvundet fra mainstreammedierne. Den mere “yderliggående” del af den nationalsindede og islamkritiske fløj, der ikke nyder msm’s opbakning og beskyttelse, er direkte blevet kriminaliseret, og journalister og bloggere som Steen Raaschou fra Snaphanen, Jeppe Juhl, Jaleh Tavakoli og undertegnede er blevet idømt betingede fængselsstraffe for vores arbejde. Kim Møller fra den nu nedlagte Uriasposten klarede frisag i byretten, men anklagemyndigheden har anket sagen til landsretten.

Det interessante er, at politikere fra hele det politiske spektrum tager islamisternes parti, når de sætter deres offerfortællinger i omløb. Selv Pernille Vermund fra Nye Borgerlige og Søren Espersen fra Dansk Folkeparti (nu Danmarksdemokraterne, red.) var hurtige til at tage Islamisk Trossamfunds parti mod Stram Kurs i barnekistesagen. Borgerlige politikere, der påstår, at de er islamkritiske og nationalsindede, spiller efter islamisternes og pressens regler, hvad angår disse sager. Til gengæld kan de pågældende ikke finde på at løfte en finger for nationalsindede dissidenter.

***

(Billede: Maisun Al-aidis Linkedinprofil – mor til Jibreel Savvatianos (det seneste offer for dansk racisme))

Se også Tidigare försvarsminister åtalas för att ha röjt statshemligheter om spionage

Læs også Lars Løkke Rasmussen: En hund efter islam 

2 Kommentarer på "En ny tids islamister "

 1. opfordring:
  En ny tids Muslimer, Hedder det.!

  På Islamister og Muslimer er der ingen forskel overhovedet.
  Derfor er: Muslimer = Islamister.!!
  Det er bedst at holde sig til ordet Muslimer.

 2. Tyskere snart i mindretal

  https://t.me/c/1477690411/2590

  Hør linket og i vil grine.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.